Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ha én lennék a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha én lennék a párotok, tolerálnátok az esti egy sörömet a kocsmában?

Figyelt kérdés
Heti 2-3 alkalommal eljárok max. fél órára és egy üveg sörre ide a sarki kocsmába, nem is az ivás kedvéért, hanem mert ott beszélem meg a barátaimmal a napi történéseket. Részegség, agresszió kizárva. Mennyire néznétek el ezt nekem?
2013. máj. 9. 17:03
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
52%
Tolerálom, de nem a pasimnál. Te soha nem lennél a pasim, mert más az igényszinted és az enyém is. Nincs ezzel semmi gond, különbözőek vagyunk. :)
2013. máj. 9. 17:42
 12/25 anonim ***** válasza:
26%
Nem szeretem ha egy pasi kocsmába megy,mindegy mennyi időre.Tehát a kocsmával bajom van,ezzel a mennyiségű piával nem.
2013. máj. 9. 17:44
 13/25 anonim ***** válasza:

Nagyon sok minden függ a körülményektől. Ha hazahozod a "kocsmastílust", vagy ha ezeken a napokon hazajössz és használhatatlan vagy, hiába menne ő veled valamerre, vagy ha miután a barátaiddal megbeszélted a napi történéseket, utána nekem már nem mondanád el, na ezek miatt én is lépnék.

Egyébként egyszerű a megoldás, legalább ugyanennyit mászkálj el a barátnőddel is. Mittudomén menjetek el heti 2-3 nap fagyizni, az hasonló kaliberű program, akkor tuti nem lesz gond.

2013. máj. 9. 17:47
 14/25 anonim ***** válasza:
Én elnézném, de nem érne meglepetésként, ha később mégiscsak sűrűbb lenne a kocsmalátogatás. Vagy a mennyiség fokozódna. Meg ami miatt azért nem tetszene, az az esti időpont. Este az embernek otthon van a helye a családjával vagy a párjával, délután munka után belefér az ilyen, de nem este.
2013. máj. 9. 17:48
 15/25 anonim ***** válasza:
Én nem szeretném hogy kocsmázzon a párom. Nem is teszi szerencsére! :)
2013. máj. 9. 17:50
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
Tolerálnám simán, de csak ha egyszer-egyszer engem is elvinnél a kocsmába egy jó sörre :)))
2013. máj. 9. 17:53
 17/25 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem hanyagol el és az első helyen vagyok, nem zavar. Nem kell kalitkába zárni egymást.
2013. máj. 9. 17:57
 18/25 anonim ***** válasza:
61%
Én nem tolerálnám. Képtelen vagyok elviselni ha valaki egy héten többször eljár inni. Az, hogy a barátom kinyit a nagy melegben otthon egy sört okés, vagy ha hétvégén összeül a haverjaival kiereszteni a gőzt (bár ezt is nehezen viselném), az még úgy elmegy. De kétnaponta kocsmábajárni nálam szakító ok. Ennek az oka amúgy az alkoholista apám, aki mindig egy sörre ment el, és másnap hajnalban ért haza.
2013. máj. 9. 18:04
 19/25 A kérdező kommentje:
Milyen sokféle vélemény! :) Köszi mindenkinek az eddigieket!
2013. máj. 9. 18:12
 20/25 anonim ***** válasza:
Azok után,amiken az elmúlt hónapokban keresztül mentem egy pasi miatt (alkoholista),nem hiszem,hogy tolerálnám,maximum heti egy vagy két alkalmat,és akkor sem hosszú órákat,hanem mondjuk egy fél,egy órás időintervallumot.Ez még beleférne,feltéve,ha velem is foglalkozna a párom,és a kapcsolatunkra ez nem nyomná rá a bélyegét.
2013. máj. 9. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!