Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtehetem ezt vele?

Figyelt kérdés
van egy fiú, akivel lassan egy éve ismerjük egymást, decemberben jártunk is, de akkor egy plátói szerelem miatt képtelen voltam rá koncentrálni. viszont most elég sok kiábrándító dolog ért a plátói személlyel kapcsolatban, így néhány hete újra összejöttünk a fiúval. a fiú egészen idáig várt rám és tényleg szeret. viszont én még nem érzem h szerelmes lennék, csak azt tudom h jó vele beszélgetni és hiányzik, h ha nem beszélünk minden nap. kihasználom h ha így járok vele?
2009. szept. 29. 22:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
sztem nem hasznákod ki,majd közben beleszeretsz valszeg,ha nem akk meg úgyis vége lesz a kapcsolatnak.
2009. okt. 2. 07:31
 12/18 anonim ***** válasza:

az,hogy hiányzik,ha nem vagy vele,már aarra utal,h vonzódsz hozzá:)

Nem ,igy nem lehet kihazsználni hiszen,valahogy mégiscsak szereted!!:)

2009. okt. 2. 07:42
 13/18 anonim ***** válasza:

"A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 11:10"

Ha má' annyira akarod, ba**a sas -.-".

1ébként meg...sztem ez nem kihasználás.A kihasználás nálam az, amikor anyagilag is kihasználod a srácot, megvetetsz magadnak mindent, azt otthagyod, mintha sose ismerted volna.Szal, szerintem azzal, hogy megpróbálsz vmit(ami másnak is jó) az egyáltalán nem kihasználás.

2009. okt. 2. 08:15
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem megengedheted ezt...viszont mindig mond és jelezd, hogy te hogy érzel iránta, hogy ne bizza el túl magát.

Ha ő ilyen emebr szerintem meg fogod szeretni.

2009. okt. 2. 10:11
 15/18 anonim ***** válasza:
Tipikus esete: Ha ló nincs jó a szamár is!!
2009. okt. 2. 11:10
 16/18 anonim ***** válasza:

Ha nincs ló jó a szamár is, ez esetben elmondásod szerint még vonzódsz is a szamárhoz ami jó dolog de légy korrekt. És ha kihasználod? Ő is akarja:D

Egy próbát megér neki is és neked is....akkor miért ne? Érhetnek kellemes meglepetések...

Jakomo 25F

2009. okt. 2. 12:39
 17/18 A kérdező kommentje:
köszönöm, kicsit megnyugtattatok! :) és igyekszem mindig jelezni, h mit érzek v épp mit nem! szval a korrektség szerintem is fontos! köszönöm!:)
2009. okt. 2. 13:23
 18/18 anonim ***** válasza:
Kutyából nem lesz szalonna
2009. okt. 2. 14:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!