Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozzak vele?

Figyelt kérdés

Van 1 lány aki 1 olyan kapcsolatban élt ahol a pasijától nem azt kapta amire vágyott, egyszóval nem illenek össze, viszont hószú távon mindenki benövi magát a másik szívébe.

Na de jöttem én interneten keresztül a lány mondása szerint többet adtam neki mint az exe mert h mikor engem megismert szakított vele és azt mondta nem éri be kevesebbel és ezzel én is így vagyok, a baj csak az h valamilyen szinten szereti meg az exet 2 hete szakítottak és elmondása szerint ink úgy néz rá mint fiára nem mint pasira, de mikor szakítottak akkor nagyon sokat beszélgetünk skype meg minden és tul sablonossá vált, erőltetetté és az bántotta mind kettőnket h ennyire jól megvagyunk, őszhangban meg teljesen megértjük egymást,

ennek ellenére mikor a gépet kikapcsoljuk távol kerülünk egymástól és utaljuk magunkat amiért nem érzünk egymás iránt többet. Azt kerté tőlem ne változzak meg mert így kellek neki ahogy vagyok, miközben az exe elkezdett megváltozni vagyis próbál olyan lenni mint amilyen én vagyok, de lehet h csak annak lattatja magát mert meg mindig szerelmes a lányba és a manipuláció nagy mestere.

Nos a baj csak az h neten keresztül nem lehet ennél jobban kötődni senkihez, mivel meg személyes beszélgetésig sem jutottunk és úgy tűnik a lány most el akar engem felejteni, azzal indokolva h velem csak játszott mert az exetol nem azt kapta amit szeretett volna és tőlem igen és kihasznált és sajnálja felejtsem el öt és h hittem a mesének és h tudja h most azt hiszem ö a lelki társam (ezt is ö mondta h lelki társ nem én és mikor mondta komolyan gondolta, de azt is mondta h nem mindig érzi azt amit tegnap mert h káosz van a fejecskéjében és sokszor meg fog bantani de ha igyis kellek neki nem válal kockazatott de örül neki) de hidjem el h nem a nagy Ö számomra, és az exe szerint ok most járnak de a lány szerintem meg most sem tudja mit akar. Régen azt is mondta ha találkoznánk egyértelműen elhagyna értem az exet, de most visszafut hozza? Nem értem mit tegyek?

2011. nov. 25. 04:04
 1/7 anonim ***** válasza:
A csaj idióta. Ne szenvedj vele. Ha fut vissza az exéhez, had tegye, te ezen úgysem tudsz változtatni. A találkozót meg felesleges felhozni, ha tulajdonképp elküldött az exe miatt. Akkor kellett volna lépni, mikor utalt rá.
2011. nov. 25. 07:57
 2/7 anonim ***** válasza:

1. Tagold azt a k'va szöveget, hacsak nem a "leghosszabb mondat" guinness-rekordra pályázol.

2. Ne dőlj be! Etet téged, hogy mennyire jobb pasi vagy, mennyivel kedvesebb, aranyosabb, milyen jó lenne, ha járnátok, stb... amit persze lehet, hogy így is gondol, de százszorta több esélye van annak az exnek, akitől negyedannyi figyelmességet nem kap, mint neked. Jegyezd meg, két pasi közül sosem a kedvesebb, odaadóbb fog célba érni, pláne ha a másik már eleve jár vele.

2011. nov. 25. 07:59
 3/7 anonim ***** válasza:

"Na de jöttem én interneten keresztül a lány mondása szerint többet adtam neki mint az exe "

Neharagudj,de ez kamu,ne áltasd magad.Ha a csaj mondta ezt,akkor ő kamuzik,ha te gondolod,hogy az INTERNETEN többet adtál mint az exe,akkor te vagy álomvilágban!

2011. nov. 25. 08:35
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Lehet, hogy amiket mondtál neki, amiatt mondta azt, hogy többet adtál neki, mint az exe. Viszont ha azt mondta, hogy csak játék volt, akkor sztem hagyd... Jobban jársz te is...

Annál nincs rosszabb, mikor játszanak az emberrel... :S

2011. nov. 25. 15:39
 5/7 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat, de nem játszik velem és nagyon szeretne velem lenni, ha az exe eltűnt volna és nem írogatna minden nap neki akkor megvárna engem ebben biztos vagyok.

És ezert nem bírom elviselni a fájdalmat amit okozott mert ha tudnám h nincs remény akkor feladnám de, de nem mese volt. Tudom h akar engem, de nem tud úgy kötődni hozzam mint ahhoz akivel mar 8 hónapja együtt van, de ha szakított vele és 2 hónapig kibírta nélküle valamit csak jelenet. En adtam rá esetleg rossz jelet h kedvtelenül vettem fel a telefont mikor hivott este és lehangoltam anyira h menekül most a hozzam fűzött érzéseitől mert elbizonytalanodott. De nekem nagyon fontos ö és meghalnék érte akár.

Biztos vagyok benne h több lehetne köztünk. Mert teljesen megértjük egymást olyan mint 1 tökéletes őszhang, olyan személyisége van ha beszelünk azt érzem olyankor mint 2 törött szívdarab egybeolvadna.

2011. nov. 25. 16:15
 6/7 A kérdező kommentje:
de többet adhatnék neki...
2011. nov. 25. 16:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha több lennél a szemében az exnél nem futna utána,csak magadat szivatod vele...
2011. dec. 3. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!