Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A minap megismertem egy arab fiút egy szórakozóhelyen és jól elvoltunk, vagy 5 órán át táncoltunk és smároltunk. Találkozzak vele később, vagy zárjuk le itt a dolgot?
Nagyon helyes volt és azt mondta, azért van Magyarországon, mert a SOTE-n orvosnak tanul. Nem tudom, hihetek-e neki..
Anyum szerint az arabok drogcsempészek stb. és nem megbízhatóak és ő nem szeretné hogy összejöjjek vele.
Köszönöm a válaszokat!!
18/L
Jó, ez igaz..csak én paranoiás vagyok, olyan sok rosszat hallottam.
De adjak neki egy esélyt? Te az én helyemben mit tennél?
max Dubaiba visznek prostinak az sem lehet olyan szörnyű :D
nem hiszem, hogy félned kéne tőle, na de azért botrányos hogy elhódítják előlünk a szép magyar lányokat :D
Hát kinek a pap,kinek a papné...tény,hogy sok arab orvos van Magyarországon... de gondolj bele:
-más kultúrából való
-más szokásokat ismer
-mások a szexuális kívánságai
-más a nőkhöz való viszonya
-más a baráti köre
-más a neveltetése
Hülye ribanc. Első találkán már smárolni.
Anyukádnak igaza van, amellett, hogy drogcsempészek, még emberekkel meg fegyverekkel is kereskednek. És ez még a jobbik tulajdonságuk.
Az ég világon mindenkit gyűlölnek, aki nem muzulmán. Teljesen elvakult gyilkos, agresszív, fanatikus állatok, akik csak bűnözni jöttek Európába. Rosszabbak, mint a cigányok.
Nem beszélve, hogy tárgynak tekintik a nőt, akit lehet nyugodtan megalázni, agyonverni, elcserlni pár kecskéért, vagy meggyilkolni.
Gondolom majd párszor megdug és ha terhes leszel, vissza takarodik a sivatagba és nekünk a nyakunkon marad egy korcs arab kölyök.
De ha neked ez kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!