Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A minap megismertem egy arab fiút egy szórakozóhelyen és jól elvoltunk, vagy 5 órán át táncoltunk és smároltunk. Találkozzak vele később, vagy zárjuk le itt a dolgot?
Nagyon helyes volt és azt mondta, azért van Magyarországon, mert a SOTE-n orvosnak tanul. Nem tudom, hihetek-e neki..
Anyum szerint az arabok drogcsempészek stb. és nem megbízhatóak és ő nem szeretné hogy összejöjjek vele.
Köszönöm a válaszokat!!
18/L
Hihetsz neki, én is erre az egyetemre járok, és két arab csoporttársam is van. Ők egy alapítvány segítségével kerültek be erre a képzésre, és általában sokat tanulnak, bár nem mindig tudnak lépést tartani a nyelvi nehézségek miatt. Bulikban tényleg nagyon nyomulósak, viszont kedvesek és segítőkészek illetve szeretnek beszélgetni, hogy gyakorolják nyelvet. A koliban is segítenek felvinni a bőröndöt, kiengednek az ajtón stb.
Viszont ez nagy valószínűséggel csak a látszat. Igaz, ha SOTE-s, akkor nem bűnöző, tényleg orvos szeretne lenni, de ugyanúgy vallásos, és sokmindent máshogy értékel.
Egy medika.
Nagyon más kultúrkör. Itt alkalmazkodnak, tudják, hogy azt nem tehetik meg amit otthon. És azt is, hogy az itteni lányok könnyűvérűek ahhoz képest, hogy otthon lánnyal nem is engedi a lány családja egyedül amíg nem házasok.
Az európai lányokat zömmel krvának tekintik... Persze, hogy kedves, meg akar kapni...
Egy szomszédom házasodott ki rgy arabhoz, mikor odautaztak a fazon elcserélte egy kecskére.
A rasszizmus egy kitalált szó amit az emberek megfélemlítéséte használnak.
Ez egy kultúra általános ismerete és tipikus szokásai...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!