Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egyáltalán megtehetem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyáltalán megtehetem, akkor mikor kezdhetek el beszélni vele újra?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki megharagudott rám egy semmiség miatt, és nem is beszélt velem.Bátyámmal beszéltem róla és azt mondta, hogy előfordul a korosztályban, hagyjam békén és majd lenyugszik. Ez februárban volt.14 vagyok
2011. júl. 3. 22:30
 1/4 anonim ***** válasza:
sztem hagyd a csajt a fenébe..
2011. júl. 3. 22:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha fontos neked ne hagyd a fenébe, most már biztos szóba állna veled:)
2011. júl. 3. 22:37
 3/4 anonim ***** válasza:
hát...mi az a semmiség, ami miatt megharagudott?
2011. júl. 3. 22:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Igaz, le kellett volna írnom. Már nem emlékszek pontosan, sajnos a memóriám nem túl fényes, azt hiszem azért, mert én idióta elmondtam elég korán h bejön(csak nem így), aztán tisztáztuk h haver, és onnantól kezdve nem nagyon beszéltünk, de egyszer rámírt, én meg nem tudom mér megkérdeztem hogy miért, és ezen besértődött, de azóta számtalanszor bocsánatot kértem...
2011. júl. 3. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!