Ezt megtehetem vele?
Figyelt kérdés
Én vagyok a Bérlő,ő a tulajdonos. Majd egy évet laktunk a lakásában,de közöss megegyezéssel felmondtuk a szerződést. A helyzet az hogy tartozik még nekünk 2havi kaukcióval,mi meg a kulcsaival,mert ugye mind nálunk van!
Megtehetjük ezt vele? úgy gondoljuk csak akkor adjuk vissza a kulcsokat,ha ő is a pénzüket! Jogos?
2011. okt. 13. 16:55
1/6 anonim válasza:
A két havi kaucióból szerintem simán le tudja cserélni a zárakat
2/6 A kérdező kommentje:
:DD mi már hamarabb megettük,csak nekünk van kulcsunk a lakásához!
2011. okt. 13. 18:37
3/6 anonim válasza:
nem, viszont amikor visszaadjátok a kulcsotokat, akkor vagy megvárjátok a pénzt vagy megemlítitek a fizetési meghagyás nevű nagyon frappáns kis dolgot ;)
4/6 apoi válasza:
Azt nem írtad, hogy a kaució (és nem kaukció) visszajár, csak nem adja, vagy szerinte nem jár vissza mert pl. valamilyen számlát nem rendeztetek.
Amúgy a zárcsere a részetekről nem tűnik egy barátságos lépésnek, biztos nem támogatná egy bíróság sem.
5/6 A kérdező kommentje:
zárcserére még akkor került sor amikor ott laktunk és egyszer kint maradtunk,mert elromlott a zár,ennyi!
2011. okt. 14. 09:11
6/6 A kérdező kommentje:
és enm volt tartozásunk sem,ezért nem értem,ha mi tekjesen korrketek voltunk eddig ő miért nem?
2011. okt. 14. 09:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!