Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtehetem ezt vele?
Figyelt kérdés
van egy fiú, akivel lassan egy éve ismerjük egymást, decemberben jártunk is, de akkor egy plátói szerelem miatt képtelen voltam rá koncentrálni. viszont most elég sok kiábrándító dolog ért a plátói személlyel kapcsolatban, így néhány hete újra összejöttünk a fiúval. a fiú egészen idáig várt rám és tényleg szeret. viszont én még nem érzem h szerelmes lennék, csak azt tudom h jó vele beszélgetni és hiányzik, h ha nem beszélünk minden nap. kihasználom h ha így járok vele?2009. szept. 29. 22:27
1/18 anonim válasza:
nem, a szerelem később is megtalálhat, amint egyre jobban megismered.
2/18 anonim válasza:
Nálam is késöbb jött a szerelem.Most meg a feleségem:)
3/18 A kérdező kommentje:
köszi, remélem! :)
2009. szept. 29. 23:43
4/18 anonim válasza:
Kétesélyes a dolog:
Vagy lassan megszereted, vagy eldobod, amikor beleszeretsz másba. Szorítok az elsőhöz, nem miattad.
5/18 anonim válasza:
szerintem meg elcseszted és akkor vetted csak elő megint amikor kakiban voltál : ) sztem szemétség amit csinálsz. tessék remélem leszavaznak az emberek ^^
6/18 anonim válasza:
Ha az elején tisztázod vele a bizonytalanságodat, szerintem nyugodtan próbáld meg.
7/18 anonim válasza:
Igen kihasználod ezt a srácot, szóval szemétség. Azt csinálsz vele amit csak akarsz, ez egyértelmű.
Mondjuk Ő is elég hülye, hogy még ezek után "várt rád". :D
8/18 anonim válasza:
Én az elején azt mondanám a helyedben: amíg nem vallok szerelmet, vedd úgy, hogy csak kedvellek. Ha a fiú ennek ellenére elbízza magát, az nem a te hibád.
9/18 A kérdező kommentje:
mondtam a fiúnak decemberben is és most is h bizonytalan vagyok a dolgokban. ő ennek ellenére mondta h szeretné h járjunk. (nem, nem az a célja h lefeküdjek vele)
2009. szept. 30. 20:56
10/18 A kérdező kommentje:
mmint, nyilván majd, vmikor, de nem csak azért jár velem h...
2009. szept. 30. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!