Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasik miért nem képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért nem képesek normálisan udvarolni?

Figyelt kérdés
Ha elmegyek valahova mostanság,már nincs olyan h bárki meghivna egy italra,vagy odajönne beszélgetni(tisztelet a kivételnek)hanem fütyülgetnek ,meg perverz nézéssel bámulnak akár egész este,meg szólongatnak bunkóan ,miért hiszik h ezzel bevágódhatnak?? 17/l
2013. máj. 7. 21:35
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:

Csak ne legyél olyan biztos 22:24 mert ba.ztam már meg ilyen okoskodó majmot mint te!

Aztán meghúztam a kedves húgát is.

2013. máj. 7. 22:32
 42/55 anonim ***** válasza:

Volt egy csaj effektíve ez a kedves volt,ilyen aranyos,én kellettem neki,de szerelmes volt bele egy srác,és a srác ilyen udvarlós volt,mégis én kellettem neki,pedig nekem a csaj nem kellett,és hiába leszartam egyre jobban érdeklődött irántam.

Akkor ez hogy is van?

2013. máj. 7. 22:35
 43/55 anonim ***** válasza:

-Attól érzed magad f@sza csávónak, hogy így beszélsz és így viselkedsz? mert akkor te tényleg csak ribiket szedtél eddig össze, mert értelmes NŐ nem áll le ilyen "emberekkel".

- az állatvilágban lehet, hogy ez működik, de hacsaknem ganajtúró bogár vagy, nem vetítheted így rá ezt mindenkire.

el van b@szva az értékrendetek.

annak a csajnak meg azért kellettél, mert nem kaphatott meg. de ezzel csak az van bizonyítva, hogy mindenkinek az elérhetetlen kell.

az én pasim érzelmes, érzékeny, udvarok és egy alfahím mellette. akkor most hogy is van ez? nem vagyok qrva, kedvesen bánik velem, tudja hogyan tehet a kedvemre és minden szeretetet és TISZTELETET megkapok tőle. és ugyan ez van fordítva is. akkor ezekszerint így is lehet.

milyen érdekes...

2013. máj. 7. 22:45
 44/55 anonim ***** válasza:

Utolsó akkor ott volt az exem is.

Kedves voltam vele,ő meg erre mit csinált megbeszélt találkozók 85%-ra nem jött el,megígért valamit nem tartotta be,egyszóval nem tisztelt,de amikor bekeményítettem és az asztalra csaptam aztán megközöltem vele,hogy innentől csak dugunk aztán szépen hazamész és majd egy hét múlva találkozunk,érdekes mindjárt a gondolataimat leste,meg megtett értem mindent,pedig nem egy tini csaj volt tőlem idősebb volt 10-n évvel.

Na most ez akkor,hogy?

Te vagy a nő,ezt mire véled?

2013. máj. 7. 22:50
 45/55 anonim ***** válasza:

ma 22:45

De egy kis ku.rva vagy....ahogy CCsernus doki monaná.Szeretet ku.rva...2 perc alatt ledumálnám rólad a bugyit majd úgy megdugnálak hogy a kis pacskerodat soha nem akarnád látni.Én is voltam már ilyen állszent prédikátorral és biza nem sok kellett hogy szét a nedves kis punciját:)Mind et úgy hogy volt egy ghasonlóan kedves kis papucsa akit ő soha nem csalna meg.Másnap olyat dugtunk mint annak rendje:D hát erről ennyit kis szívem:)

2013. máj. 7. 22:51
 46/55 anonim ***** válasza:

22:51

lehet próbálkozni, nyomika.

52%-os

persze, mert a csaj is érzelmileg selejtes. a kor abszolút nem számít, de egy érzelmileg stabil NŐvel ezt nem tudod eljátszani. Na ilyennel még nem találkozott egyikőtök se. csak üres ribikkel. de nem gond, őket érdemlitek. csak aztán majd ne jöjjetek ide gykra sírni, hogy jajj megcsal, félrejár, meg nem érzem magam jól vele, unalmas és hasonlók.

2013. máj. 7. 22:54
 47/55 anonim ***** válasza:

Akkor egy másik a tesóm is egy sikeres ember de tényleg,külföldi kiküldetésben van most is,3 nyelven beszél és ő is edz.

Egy csajjal össze akarták ismertetni,csaj persze vonakodott tőle,persze sír a szája,hogy nincsen pasija.

A bulin ahol az ismik a tesóm meg ez a csaj volt,a csaj mint egy darab fa meg se szólalt,a tesóm nem volt szimpi neki,de nem is tett semmit a csaj,hogy valami vagy megismerje,pedig a tesóm kedves is volt,általában pedig olyan mint én odacsap az asztalra.

Szóval na bennetek is van azért hiba bőven.

2013. máj. 7. 23:02
 48/55 anonim ***** válasza:
Nyomi vagy te állszent ri.banc...
2013. máj. 7. 23:02
 49/55 anonim ***** válasza:
23:02 igazán elmés válasz volt. nyominger.
2013. máj. 7. 23:05
 50/55 anonim ***** válasza:
nem azt mondtam, hogy nincs hiba. a csajnak meg valszeg más miatt nem kellett a srác. ennyi.
2013. máj. 7. 23:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!