Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasik miért nem képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért nem képesek normálisan udvarolni?

Figyelt kérdés
Ha elmegyek valahova mostanság,már nincs olyan h bárki meghivna egy italra,vagy odajönne beszélgetni(tisztelet a kivételnek)hanem fütyülgetnek ,meg perverz nézéssel bámulnak akár egész este,meg szólongatnak bunkóan ,miért hiszik h ezzel bevágódhatnak?? 17/l
2013. máj. 7. 21:35
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:

megint egy álltalánosító kérdés.Talán azért kedves kérdező mert a nőknek sinc rá igénye?Én kétszer probálkoztam udvarolni ahogy régebben szokás volt,persze nem daloltam verset de aléggé gavallér voltam.Udvaroltam 2-3 hónapig egy olyan lánynak aki a végén jól átvert.Pedig nem vagyok rossz képü fickó.Szóval minek ha nincs rá igény?Szerintem a legtöbb csajnak manapság nem jön be az udvarlás és hülyének nézik az embert ha valaki így közelít.Nincs igény rá ennyi,vagy is van de az nagyon kevés.

És annyival még kigészíteném amit a második 21-42-es art hogy amiota nem ezt a tekinkát alkalmazom azóta sorra dugom a nőket.Hát ennyi.Milyen fura nem?Ezt várjátok amikor megkapjátok akkor meg az nem kell...úgy hogy eltértem én is az udvarlós teknikától.Azóta jóval több csaj húztam meg..

2013. máj. 7. 21:48
 12/55 anonim ***** válasza:
Érdekes módon az én környezetemben minden pasi normális. Jahogy nem járok diszkóba... ja hogy nem öltözöm k*rvásan... ja hogy nálam nem képzi az udvarlás részét, hogy meghívjanak... jahogy én Nőként viselkedem. De semmi baj, 17 vagy, belefér, hogy fogalmad sincs semmiről.
2013. máj. 7. 21:48
 13/55 anonim ***** válasza:

1. Mióta az a normális, ha egy lányt meghívok italra, amíg nem a barátnőm? Magyarul megvegyem a társaságát? :)

2. Ha fütyül, szólj vissza: Mi van, rigó b@szta anyádat?

3. Mert ha odamennek, javarészt a lányok elküldik.

4. A szem azért van, hogy nézzünk vele.

5. Ha tetszik egy srác, ne légy rest odalépni :)

2013. máj. 7. 21:49
 14/55 anonim ***** válasza:
Bocs, itt beszólok, de értelmes nő nem figyel a füttyögésre, pontosan azért, mert Nő és nem kutya.
2013. máj. 7. 21:53
 15/55 A kérdező kommentje:
Jó én nem is azt várnám el h ugy viselkedjen mint egy gavallér,de azért lehetne normálisabban is közeledni ,minthogy percenként beszólogatni,h héy cica nem akarod rám vetni magad?...azért ennél lehetnének kicsit udvariasabbak is
2013. máj. 7. 21:53
 16/55 anonim ***** válasza:
Mert akik így szólnak be, azok amatőr gyö.erek.
2013. máj. 7. 21:54
 17/55 anonim ***** válasza:
21%

#12-esnek van igaza,udvaroljon akinek 6 anyja van,én dugni akarok és kész,nem érek rá és nem is akarok felesleges köröket.

Időpocsékolás,nincsen értelme.

Keménynek és alfának kell lenni.

Van egy mondás,a ,,jófiú a kedves" virággal a kezében áll kint az esőben miközben az alfahím b@ssza a csajt orrba szájba.

Erről ennyit.

2013. máj. 7. 21:56
 18/55 anonim ***** válasza:
100%
És te pár s.eggarc miatt degradálod az összes pasit. Ez azért rólad is elmond egy-két dolgot...
2013. máj. 7. 21:56
 19/55 A kérdező kommentje:
nem általánositok minden pasit,a kérdésemben is irtam h tisztelet a kivételnek,de a környezetemben mostanában csak ilyen pasikkal találkozok
2013. máj. 7. 22:00
 20/55 anonim ***** válasza:

Amúgy nagy igazság van abban, amit már páran leírtak.

Én is udvarolgattam régebben, de mindig csak hülyének voltam nézve meg arra jó voltam, h este a barátnőknek elő tudja magát adni, h mekkora kutya vagyok, mert h suli után hazakísérem.

A laza gyerek meg leállított egy vagány verdával, aztán már aznap este leszopatta.

Mielőtt menne a hiszti én nem szopatni akartam, de hülyén jött le, h nekem előadja az érzelgős dumát, közben meg első este...

Szal valahogy én megértem, ha valaki szarik az udvarlásra egy nagyot, mert tény h nem igazán van rám igény.

2013. máj. 7. 22:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!