Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasik miért nem képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért nem képesek normálisan udvarolni?

Figyelt kérdés
Ha elmegyek valahova mostanság,már nincs olyan h bárki meghivna egy italra,vagy odajönne beszélgetni(tisztelet a kivételnek)hanem fütyülgetnek ,meg perverz nézéssel bámulnak akár egész este,meg szólongatnak bunkóan ,miért hiszik h ezzel bevágódhatnak?? 17/l
2013. máj. 7. 21:35
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
Kérdező! Ti akartátok ezt! aki udvarol, az egy senki, egy lúzer, aki nem férfi és nem ember! Legalábbis a ti szemetekben. akkor meg mégis mit vársz? egyetlen fiú sem akar a szárazbarátod, lelki szemetesládád lenni, megértetted? Úgyhogy ezért csinálják!
2013. máj. 7. 22:04
 22/55 anonim ***** válasza:

Így van,udvaroljon a papucs-lúzer a ,,jó kisfiú" én majd duglak titeket szépen ahogy kell.

Ez az igazság hiába is majd jön egy két lepontozás akkor is így van.

2013. máj. 7. 22:06
 23/55 A kérdező kommentje:
értem én h sok lány tényleg ilyen ,de pl.nekem nagyon sok ilyen alfahim viselkedésű sráccal volt dolgom ,és már belefáradtama folytonos csalódásokba ,h csak kihazsnálnak,és végre vmi komolyat szeretnék,de ugy érzem h már nincs ilyen
2013. máj. 7. 22:09
 24/55 anonim ***** válasza:

Aki rám hivatkozott (12-es vagyok) az valamit csúnyán benézett.

Alapból az a baj, hogy a pasik jelentős része NEM TUDJA hogy kell udvarolni és a nők jelentős része NEM TUDJA hogyan kezelni az ilyet. El vagytok mocskosul tévedve mind.

Aki meg csak dugni akar az menjen prostihoz.

2013. máj. 7. 22:10
 25/55 anonim ***** válasza:

Azért kérdező mert mint már leírtam ezzel a teknikával soha nem jártam jól,ilyenkor csak egy papucs lúzernak nézik a pasit,holott valójában lehet nem is az,csak egyszerűen megprobál a nő kedvébe járni.De ez egy nagy f@szaság erre rájöttem én is,felesleges időhúzás az egész.Kétszer estem ebbe a hibába még régebben.De rájöttem hogy ez hibás teknika,amikor leszoktam erről volt hogy 1 hét 2 csajt is megdugtam.Úgy hogy köszönjétek magatoknak:D

Nem mellesleg ti is csak b@szni akartok egy jót és nem érzelmeskedni.Ennyi..

2013. máj. 7. 22:10
 26/55 anonim ***** válasza:

Jól írtad utolsó.

11-esre akartam reagálni bocsi 12-es.

Pedig kérdező ez az igazság.

A jófiú kint áll vár az esőben virággal miközben a menő,alfahím dugja a csajt a szobában,ennyi az egész.

Én sose udvarolok nekem ez nyálas,fújjjjj,engem nem érdekel,csak dugás aztán össze összejárás de semmi kapcsolat,csak dugunk aztán menjen haza.

2013. máj. 7. 22:13
 27/55 anonim ***** válasza:

Utolsó: ha te csak dugni akartál minek fárasztottad magad, miért nem mentél prostihoz?

nem, te ehelyett két hülye liba miatt általánosítasz és utolsó féregként viselkedsz. gratulálok. ilyen egy igazi "férfi"

2013. máj. 7. 22:13
 28/55 anonim ***** válasza:
utolsó előttinek címeztem.
2013. máj. 7. 22:14
 29/55 anonim ***** válasza:
Mer így olcsóbb, nem?
2013. máj. 7. 22:17
 30/55 anonim ***** válasza:

Nem bánok én utolsó féregként a nőkkel,csak nem viszek virágot mert nem,mert én férfi vagyok nem egy selyem,jó kisfiú.

Keménynek kell lenni,én tudom,ehhez vonzódnak a csajok.

Volt egy srác nyalt a csajnak bő nyállal,közben meg a HMCS orál,anál fuckanal volt,csajt szanaszét dugta.

Akkor kinyert?

Nem?

2013. máj. 7. 22:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!