Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok: hol lehet ilyen tavaszias nyári napokon udvarolni nektek? F/23
Nincs barátnőm és szeretnék hogy el mehessünk sétálni, fagyizni, kettesben lenni, elvinném motocrossozni az erdőbe csak mi ketten, megállnánk pihenni és hallgatnánk a madarak csicsergésüket, rátalálnánk egy nagy fára és bele vésnénk a monogrammunkat pl: L & S forever. :)
Hát nekem ilyen elképzeléseim vannak, ilyen vagyok, romantikus.
Elképzeltem, hogy kezdeményezel.
"
-Szia László vagyok.
-Volna kedved egy fába vésni a monogramunkat, mint a ZS kategóriás filmekben az alulképzett színészek?
"
Szerintem ez baromi langyi.
Az írásodból azt veszem ki hogy fogalmad sincs a romantikáról, nem tudod át érezni.
Tudod mit maradj csak a 'mindenlánytmegkelldugnom és egész életemben csak a partyzás' létezik eszednél.
Mai fiúknak az esze csak is ezen jár, de nem csak neked szól ez a többi hasonló gondolkozású eszű fiúknak is szól.
Örülök, hogy vannak még ilyen romantikus emberek.
Egyébként nem inkább "nyárias tavaszi napok"?
"Az írásodból azt veszem ki hogy fogalmad sincs a romantikáról, nem tudod át érezni.
Tudod mit maradj csak a 'mindenlánytmegkelldugnom és egész életemben csak a partyzás' létezik eszednél.
Mai fiúknak az esze csak is ezen jár, de nem csak neked szól ez a többi hasonló gondolkozású eszű fiúknak is szól."
Látom az emberismereted az nem az igazi. A női éned fejlettebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!