Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok: hol lehet ilyen tavaszias nyári napokon udvarolni nektek? F/23

Figyelt kérdés

Nincs barátnőm és szeretnék hogy el mehessünk sétálni, fagyizni, kettesben lenni, elvinném motocrossozni az erdőbe csak mi ketten, megállnánk pihenni és hallgatnánk a madarak csicsergésüket, rátalálnánk egy nagy fára és bele vésnénk a monogrammunkat pl: L & S forever. :)

Hát nekem ilyen elképzeléseim vannak, ilyen vagyok, romantikus.

2013. máj. 3. 08:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"A romantikát felejtsd el, ha barátnőt akarsz, a csajok nem értékelik, sőt, kifejezetten taszítja őket!"

Baromság!

A nők többsége igenis értékeli/értékelné.

2013. máj. 3. 09:53
 12/21 anonim ***** válasza:
annyira ertekelik hogy az ilyen romcsi pasik mint a kedves kerdezo egyedul vannak mig a nemromcsi pasiknak meg van baratnoje.:D
2013. máj. 3. 10:23
 13/21 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy ez kívülálló szemmel talán nem romantikus, de nekünk az...: Múltkor órákon keresztül ücsörögtünk a Városligeti-tónál, söröztünk és dumáltunk a barátommal... Nagyon jó volt, és romantikusnak is találtam, habár nem véstük a monogrammunkat a fákba, az kicsit túlzás lenne.:D
2013. máj. 3. 10:32
 14/21 anonim ***** válasza:

Amúgy nagy igazság, hogy a romantika csak akkor jön be a csajnak, ha már amúgy is vannak irántad érzései... Ha még nincsenek, akkor ront a dolgon.

Engem például anno kivert a víz, ha a srác első randira odaállított rózsával, de mikor a barátomtól kaptam, majd kiugrottam a bőrömből...:)

2013. máj. 3. 10:37
 15/21 anonim ***** válasza:
Utolsónál a pont! Totál igaza van! Előbb nyerd meg a szívét, addig tűnjél kicsit elérhetetlennek, utána jöhet a romantika!
2013. máj. 3. 10:40
 16/21 anonim ***** válasza:
Mindig és megint az általánosítások a legtöbb hozzászólónál.Azért,mert valakinek ilyen olyan nővel/pasival volt dolga,még nem jelenti ám azt,hogy minden pasi bunkó,nem romantikus.Vagy a nők nem szeretik a romantikát.Embere válogatja,hogy ki milyen.
2013. máj. 3. 10:56
 17/21 anonim ***** válasza:

Duna parton :)

L

2013. máj. 3. 12:13
 18/21 anonim ***** válasza:

Igen a nőknek tetszenek a romantikus pasik, meg tetszenek nekik az állaotk is. Mi a közös bennük? Hogy egyikkel sem d*gnak.

Alázni kell a nőket. Ne virágot vigyél, hanem műf*szt, mait majd a seggébe dugsz, míg p*nciba rakod.

L & S forever? Mi ez óvoda? A karmaival véssen a fába a nő, miközben te hátulról küldöd.

2013. máj. 8. 08:02
 19/21 anonim ***** válasza:

utolso teged nagyon megalazhattak a nok.:Dde ne oket utald valoszinuleg benned van a hiba!

amugy annyit mondok nezz ki jol.:Dha jolnezel ki es nyomulsz tied a csaj.ha nem akkor tulsagosan nyomulsz, csak "baratkent kellesz neki(friendzone=ronda vagy es nem kellessz neki de nem akart megserteni)

szoval ha ronda vagy lehet romantikus senkit se erdekel ne ketszinoskodjunk, mindig a szebbet valasztanak, csak van hogy nincs meg a hatterunk, es akkor jonnek a vedkezo mechanizmusok hogy ne erezzuk magunkat szarnak, hogy jaj ez a jocsaj biztos egy egy penzehes hulye liba blablabla.ne altasd magad.:D amugymeg erre a belsoszepseges dologra visszasterve miert lenne egy ronda no belul szep? senkit se erdekel alapbol, nem nezikmeg az utcan vagy ha megis nezik, azert hogy grimaszolas kozbe probaljak nem elhanyi magukat.:Dsose kapnak bokokat ezert feltekenyek lesznek a szep nokre es utaljak oket. ez lenne a szep belso leirasa?i dont think so.;) nem elegedettek magukkal es ezert mindenkinek probalnak beszolni, lehuzni hogy kozben a sajat egojukat fenyesitsek. mikozben egy szep no megvan elegedve magaval ezert nem szorul ra hogy a frusztraltsagabol adodoan mindenkit lefikazzon es oltogasson. ennyit a szep no ronda belso ,ronda no szep belsorol..

2013. máj. 8. 11:08
 20/21 anonim ***** válasza:
Az utolsó 2 hozzászólónak egyaránt igaza van. A legfontosabb, h jól nézz ki, de ha romantikus vagy, akkor még jóképű srácként is elriaszthatod a lányokat, kicsit bunkónak is kell velük lenni.
2013. máj. 8. 11:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!