Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A pasik miért nem képesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik miért nem képesek normálisan udvarolni?

Figyelt kérdés
Ha elmegyek valahova mostanság,már nincs olyan h bárki meghivna egy italra,vagy odajönne beszélgetni(tisztelet a kivételnek)hanem fütyülgetnek ,meg perverz nézéssel bámulnak akár egész este,meg szólongatnak bunkóan ,miért hiszik h ezzel bevágódhatnak?? 17/l
2013. máj. 7. 21:35
1 2 3 4 5 6
 1/55 anonim ***** válasza:
miért nincs egy olyan lány a környezetemben, akinek lehetne???
2013. máj. 7. 21:36
 2/55 anonim ***** válasza:
100%
Shines, amikor megláttam a posztod egyből tudtam hogy nekem te kellesz a gyönyörű írásod, és a gyors gépelésed megfogott. Nem tudom, szerintem ez lehet már szerelem. Megtennék érted bármit, csak szeretném tudni, hogy mellettem vagy. Nem tudom, hol vagy most, de megfoglak keresni és együtt fogjuk leélni az életünket
2013. máj. 7. 21:37
 3/55 A kérdező kommentje:
elhiheted h minden lány erre vágyik,csak a legtöbb fiu azthiszi h az alfahim viselkedéssel bevágódhat...
2013. máj. 7. 21:38
 4/55 anonim ***** válasza:
Xenophilius, csak egy kérdés, te hím soviniszta vagy?
2013. máj. 7. 21:39
 5/55 Pretty_Fighter ***** válasza:

jóó ne általánosíts:D Vannak normális pasik is.Meg minek kéne meghívnia egy italra?:D Ha meg beszélgetni akarsz,menjél te oda.

és nem hiszik azt,hogy bevágódhatnak azzal hogy fütyörésznek és bunkón odaszólnak,azért csinálják azokat,mert az olyan pasis cucc:)

2013. máj. 7. 21:40
 6/55 anonim ***** válasza:
20 perce tették fel ezt a kérdést e belinkelem.Olvasd el az utolsó elötti válasz az enyém.
2013. máj. 7. 21:41
 7/55 anonim ***** válasza:
Hidd el én olyan szöveget letudnék vágni neked bármikor hogy elolvadnál:D pedig egy bunkó f*sz vagyok:D
2013. máj. 7. 21:42
 8/55 anonim ***** válasza:

Na akkor csak h tiszta vizet öntsünk a pohárba.

Mai napig(pedig már odavágtam vagy 70 nőnek) akkor vagyok a legjobban leszarva, ha udvarolok, pedig idővel minden nőt megkapok.

Na most akkor minek udvaroljak?

2013. máj. 7. 21:42
 9/55 anonim ***** válasza:
92%

Mert a lányok nem értékelik.A korosztályom számára ez teljesen kiment a divatból,unalmasnak tartják.

17/F

2013. máj. 7. 21:45
 10/55 anonim ***** válasza:

Részben.

Nem csak ezekből a kedves,önzetlen,vicces jellemzőkből áll a siker,a nők olyat választanak aki mellett vállalható egy család ehhez pedig kell némi "alfahím" tulajdonság is.

Na de ki ismer olyan férfiút akiben minden megvan?Hát senki.Be kell érni a közepes kategóriával vagy kicsit az alá menni,de erre csak később jönnek rá.

2013. máj. 7. 21:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!