Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért nem képesek normálisan udvarolni?
ma 22:13
Azért mert valójában minden nő prosti...csak te ezt még nem tudod:D
Nem fogok bele menni most itt elemzéésbe mert ahhoz késő van,de majd holnap kifejtem neked hogy miért is...
Te meg hülye vagy, mint a segg.
Érted miről van szó?
Nem undorító ez,nem verem én át őket én letisztázom a dolgokat mindig is.
Én sose vertem csajt át,csak kemény voltam,én viseltem a nadrágot nem volt pardon.
ha csak luknak nézed miért kell, hogy kedves legyen? nem mindegy? minden nőnek ugyanaz van a lába között, akkor?
aki azt írta, hogy minden nő prosti, attól komolyan várom a kifejtést, csak hogy bebizonyítsam, abszolút nincs igaza.
az ilyen szánalmas viselkedés forma miatt a nők sokkal előítéletesebbek és kétszer is meggondolják, hogy akármilyen fajtátokbeli selejtes gyökérrel leálljanak. nem férfiak vagytok, nem alfahímek. tudjátok mik vagytok? szánalmas kis másolat másolatának a másolatai annak, amiben hisztek. mint mikor a gagyidarsz cipőket meg lv táska másolatokat gyártják után. közben a végterméknek már se értéke, se minősége nincs.
Nem tudom én nem érzem magam selejtesnek,én férfinak érzem magam.
Ez a rend az alfahím aki kemény,hajt hajt az dugja a nőket a többiek meg talán néha.
Ez a rend a világban,az állatvilágban is ez van.
Most lehet lepontozol lehet most elküldesz a f@szba én leszek a selejtes meg egyebek de nézzél szét a világban,akkor is ez van,ha törtetsz akkor sikeres leszel ha lesz@rod a nőket akkor fognak vonzódni hozzád ha nem foglalkozol velük,most megint megkapom de kicsit csak egy kicsit gondolkodj el.
Viszont az tényleg durva,hogy minden nő kurv@ ez speciel nem igaz,de az igenis igaz,hogy keménynek és érzelmeket mellőzve kell pofátlanul dugni velük.Ez a lényeg.
A jófiúk max. LCSB-k lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!