Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy ki hordja a nadrágot?
mi a váleményetek arról, hogy kinek kell a vezető szerepet ellátnia egy kapcsolatban?
Az én véleményem szerint a fiúnak/férfinak kell. Az ő határozottsága és személye tudja igazán vezetni a lányt/nőt.
Mit gondoltok?
Férfi szerintem főleg ha a pénz nagyrészét ő keresi,sajnálom de ez az igazság,a FÉRFI irányítson,most kicsit durva lesz amit mondok,de egy nőnek a konyhában a helye nem a tárgyaló asztalnál.
Én például döntésben soha nem kérem ki nő véleményét,például teszem azt ha van egy jó állásom és a cég kiküld külföldre vagy kapok egy sokkal jobb beosztást de ez többlet melóval és utazásokkal jár akkor nem fogom vele megbeszélni hanem én döntöm el,hogy mi lesz,ha neki nem tetszik akkor szépen elmegy ilyen egyszerű,SKH neki ilyen esetben(max édesanyám véleménye érdekel).
Abban viszont kikérem a véleményét,hogy mit vegyek fel,jól áll-e hova szeretne menni mondjuk,ilyenekbe csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!