Lányok hányas nadrágot hordtok? Hány évesek vagytok? Mit gondoltok rólam (bővebben lent. )
14/L vagyok,és 26-28-as nadrágokat hordok.Nem vagyok megelégedve az alakommal,159cm és 52-53kg vagyok:( Szeretnék 48-49kg lenni.Mit gondoltok rólam,mi lenne az ideális súly?Amúgy érzem h van felesleg rajtam!:(((
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ez aranyos.
:)
Én már 40 vagyok, de 35éves koromig 169cm és 55kg voltam, ami ideálisnak számít manapság.
Most van rajtam +10kg és nem vagyok boldogtalanabb.
De a fiatal lányokon se tátom, hogy boldogabbak lennének, akik divat szerint csontsoványak.
Tartok tőle rálegyintesz amit írtam, mondván "öreg" vagyok és nem értem amit írsz, de kérlek mégis gondold át.
Hello
18/L vagyok .Az én méreteim 163cm ,és 51kg ,nadrág méretem meg 28-cas hát amúgy én a fenekemmel meg a combommal nem vagyok megelégedve de én sportolok rá h lemennyen ott ami van otthoni kis eddzéssel .....
köszönöm(:
tévedsz,kedves első válaszoló!Meggondolom még én ezt,a súlyom elvileg ideális a magasságomhoz,de annyira idegesít amikor meglátok egy jó nadrágot,(egyenes,csőszárút) és nem jön rám:(((
Jó lenne vékonyabb comb,kisebb has és a popómról is el kéne tüntetni a felesleget!
Persze hogy nem megy rád, mivel mindet 48kg os csontkollekcióknak tervezték.
14 évesen még bőven változni fog a tested.
Egyébként 34-es nadrág!
31-32 és nem érzem magam rosszul mert nem jön fel rám egy csőnaci. Inkább csak magamban mosolygok a próbafülkében mikor nem jön rám az én méretezésemben lévő répanaci. Nem az én méreteimhez készítik, gyakran más, vékonyabb lányokéhoz sem.
Ja, 164 cm és 61 kg. Nem zavar!:P
én 155 cm, és 50 kg vagyok.nadrágméret 27-29, szóval változó.
mindenki szerint pont jó az alakom :) engem sem zavar, csak néha tényleg idegesítő tud lenni, h van egy nagyon jó naci és a combnál egyáltalán nem áll nekem jól, vagy még fel sem jön :)
mesélek egy történetet:
multkor voltunk Árkádba farmert venni nekem. bementünk a new yorkerbe, a farmerok nagyon drágák voltak és nem is voltak szépek:S
és volt valami kiárusítás (utolsó darabok!!) találtam egy annyira jó fishbone farmert 1700 forintért. ami mellesleg több mint 5000 volt elvileg. mivel utolsó darab volt nem voltak méretek, ezért csak egy darab 27-es volt :S ami nem jött rám :@
na ilyenkor lettem volna sokkal soványabb :(
Én 180 cm vagyok és 60 kiló, 28-asat hordok. nekem sokszor az a fő bajom, hogy sokszor túl rövidek a boltokban kapható gatyák...
amúgy a súlyod az teljesen jó a magasságodhoz. fiatal korában anyukám is 160 cm volt 52 kilóval és kimondottam vékony volt.
Én 15 éves vagyok, és 25-26-os ruhákat hordok.
És azt mondom neked, hogy inkább örülj, hogy van njön rád egy nadrág, és vehetsz egyel nagyobbat, mint amikor 2 napig járod az üzeleteket, és a végén készen vannak az idegeid, mert minden nadrág/cipő nagy rád, és sehol, de tényleg sehol nem kapsz kisebbet. Én mit meg nem adnék egyel nagyobb mértetért...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!