Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit gondoltok arról, hogy ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, hogy ki hordja a nadrágot?

Figyelt kérdés

mi a váleményetek arról, hogy kinek kell a vezető szerepet ellátnia egy kapcsolatban?

Az én véleményem szerint a fiúnak/férfinak kell. Az ő határozottsága és személye tudja igazán vezetni a lányt/nőt.

Mit gondoltok?

2013. máj. 7. 16:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%

A közös együttműködés híve vagyok. Egyik fél se basáskodjon a másik felett.

24N

2013. máj. 7. 16:31
 2/12 anonim ***** válasza:
64%
Pasi, de ne agresszor módon. Kérje ki a lány véleményét is. De ő döntsön.
 3/12 anonim ***** válasza:
Így van.
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

aki a NAGY! pénzt keresi

ne a csövesek döntsenek

2013. máj. 7. 16:32
 5/12 Christiano Ronaldo ***** válasza:
16%

Nem, egy idilli világban az erősebb jellemű ember lenne a domináns egy kapcsolatban attól függetlenül hogy nő-e vagy férfi.

De amúgy a nőknek egyszerűbb ha a férfira bíznak mindent mert lusták meg szépek.

2013. máj. 7. 16:32
 6/12 A kérdező kommentje:
természetesen a közös "kormányzásra" gondoltam, kikérni egymás véleményét..ez alapja is. de csak a férfinek kell vezetni..nem mint elnyomó, hanem mint egy jó vezető
2013. máj. 7. 16:36
 7/12 anonim ***** válasza:
46%

Szánalmas ha egy férfi papucs egy kapcsolatban. Ha mindent a nő mond meg és a nő irányít ugymond. Legyen a pasi határozott céltudatos.

De egy kapcsolatban mind a 2 félnek meg kell beszélnie a problémákat gondokat magát a kapcsolatot.

2013. máj. 7. 16:37
 8/12 anonim ***** válasza:

Alapvetően én is a közös megegyezések híve vagyok, egy kapcsolat nem azért van hogy az egyik fél vezesse a másikat, arra ott van mindenkinek a főnöke. Egy kapcsolat azért van hogy közösen jól érezzétek magatokat, és ha döntést kell hozni, akkor meg tudjátok beszélni

Van amihez a nők értenek jobban, van amihez a férfiak, épp ezért az egyoldalú vezetés nem annyira jó.

Másrészről szerintem ez személy függő. Ahogy férfiak között is vannak papucsok, úgy a nők között is vannak főnök szelleműek. Szóval a lényeg hogy mindenki megtalálhatja magának a megfelelő partnert. Ha te másra vágysz mint ami épp most van, akkor váltani kell.

2013. máj. 7. 16:39
 9/12 anonim ***** válasza:
63%

Továbbra is azt tartom, amit egy filmben hallottam egyszer:

"Lehet, hogy a férfi a fej, de a nő a nyak. Arra fordítja a fejet, amerre csak akarja."

2013. máj. 7. 16:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Ameik a dominánsab személyiség. Persze azokban amiben a másik a jó aba meg rá haégatni.
2013. máj. 7. 17:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!