Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, hogy ki hordja a nadrágot?
mi a váleményetek arról, hogy kinek kell a vezető szerepet ellátnia egy kapcsolatban?
Az én véleményem szerint a fiúnak/férfinak kell. Az ő határozottsága és személye tudja igazán vezetni a lányt/nőt.
Mit gondoltok?
A közös együttműködés híve vagyok. Egyik fél se basáskodjon a másik felett.
24N
aki a NAGY! pénzt keresi
ne a csövesek döntsenek
Nem, egy idilli világban az erősebb jellemű ember lenne a domináns egy kapcsolatban attól függetlenül hogy nő-e vagy férfi.
De amúgy a nőknek egyszerűbb ha a férfira bíznak mindent mert lusták meg szépek.
Szánalmas ha egy férfi papucs egy kapcsolatban. Ha mindent a nő mond meg és a nő irányít ugymond. Legyen a pasi határozott céltudatos.
De egy kapcsolatban mind a 2 félnek meg kell beszélnie a problémákat gondokat magát a kapcsolatot.
Alapvetően én is a közös megegyezések híve vagyok, egy kapcsolat nem azért van hogy az egyik fél vezesse a másikat, arra ott van mindenkinek a főnöke. Egy kapcsolat azért van hogy közösen jól érezzétek magatokat, és ha döntést kell hozni, akkor meg tudjátok beszélni
Van amihez a nők értenek jobban, van amihez a férfiak, épp ezért az egyoldalú vezetés nem annyira jó.
Másrészről szerintem ez személy függő. Ahogy férfiak között is vannak papucsok, úgy a nők között is vannak főnök szelleműek. Szóval a lényeg hogy mindenki megtalálhatja magának a megfelelő partnert. Ha te másra vágysz mint ami épp most van, akkor váltani kell.
Továbbra is azt tartom, amit egy filmben hallottam egyszer:
"Lehet, hogy a férfi a fej, de a nő a nyak. Arra fordítja a fejet, amerre csak akarja."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!