A Mayo Chix milyen árkategóriájú üzlet? Például egy nadrágot vagy egy felsőt mennyiért lehet kapni? A Mammutban is van? Illetve még a véleményetekre lennék kíváncsi, hogy ti mit gondoltok róla.
Közepes árkategóriájú, viszont ár-érték arányban förtelmes, ugyanis végtelenül gagyi cuccokat gyárt.
Emellett az a véleményem, hogy túlcicomázott, ízléstelen, ráadásul többnyire csak eszetlen 15 éves cicababák kedvelik.
Nem tudom hányszor voltatok mayo chixben szerintem érdemes körülnézni mert hihetetlen jó cuccaik is vannak... Nem értem mi a probléma a stílussal :D Igényes és nőies, a kukászsák kabátokat leszámítva.
Amúgy szerintem árban átlagosan drága. Egy csinosabb felső 7-8 ezer forint... Az anyaga meg egyáltalán nem gagyi ne higgy itt senkinek. Több felsőm megvan már 4-5 éve semmi bajuk. Én nagyon szeretem :)
Hú, ahogy látom eléggé megoszlóak a vélemények. :D Szerintem majd elmegyek és megnézem, aztán meglátom én is, hogy milyenek.
Mondanátok nekem olyan helyeket, ahol hasonló darabokat lehet kapni és árban is ekörül mozog?
Szeretem a nőies, de kicsit vagány dolgokat, ilyeneket várnék. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!