A Mayo Chix milyen árkategóriájú üzlet? Például egy nadrágot vagy egy felsőt mennyiért lehet kapni? A Mammutban is van? Illetve még a véleményetekre lennék kíváncsi, hogy ti mit gondoltok róla.
Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 16:53
11/11 anonim válasza:
Én egy időben mindig ott vásároltam, most már kevésbé, mert eléggé felment az ára (nadrág kb. 10000 ft, egy felső kb 7-8 ezer, a szebb blúzok mint 10 ezer felett). Az outletbe gyakran betérek, tavaly télre vettem egy kámzsás fekete pulcsit, amiben alpaka szőr és gyapjú volt. Melegít, mint egy kályha, és kb 4500 ft volt. Az őszi kollekcióból kinéztem annak idején egy ruhát, de 11000 ft-ot sajnáltam érte, de a leárazáskor tavasszal megvettem 2900 ft-ért. Szóval ki lehet fogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!