Budapesten van olcsó, jó, minőségi férfi használtruha üzlet, turkáló?
Figyelt kérdés
Ahol nagy választék van, esetleg kilós, de mindenképpen olcsó.2011. dec. 5. 14:41
1/3 anonim válasza:
A Kiraly utcaban van egy, nagyon jo cuccokkal. Ott eleg nagy a ferfi valasztek. Abban az utcaban talalsz tobbet is igy pontos cimet nem tudok adni, de Jan. elejen keszulok ismet es majd felderitem a pontos cimet :)
2/3 anonim válasza:
A Keletinél a trolimegállónál van egy kis pincében egy szuper hely - 200 ft/dbáron tudsz vásárolni. Szerintem szuper!
3/3 anonim válasza:
Szia,
a KÖKI-től 5 percre a Sibrik Miklós úton a Family Centerben BESTEP nevű használtruha üzlet, hetente kétszer cserélnek árut, 500 forintról indul minden ruha, és kétszer kiárusítják a maradékot 100 forintért. Ennél olcsóbbat és pörgősebbet nem tudok, az árucserés napokon szoktam menni (szerda, szombat), mindig találtam valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!