Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Gáz, ha turiból szerzem a...

Gáz, ha turiból szerzem a cuccaim?

Figyelt kérdés

Leginkánn a Hádából. De nemtudom, azért múltkor eléggé sok márkás cuccot láttam! Felpróbáltam egy Lacoste pólót (2000 Ft a 20 ezer helyett...) sajnos nem lett jó.. De még látam egy TOPSHOPOS pólót i! O.o Az azért nem semmi!

Meg nw look, next, h&m, atmosphere..Azért ezek bnem a élegrosszabb márkák. Ráadásul a minőségük is kifogástalan!

Ti szeretitek a turikat? Vagy gáz?

2011. nov. 29. 16:57
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
minden ruhám onnan van majdnem, szerintem nem lényeg hol veszed, tényleg vannak kincsek néha
2011. nov. 29. 17:07
 2/9 anonim ***** válasza:

Én is rákaptam a turira, nekem is Háda. Igen jó cuccok vannak és sok márkás is! Elég jókat válogattam! 2,5 kilós ruhákat (főleg csini színes kardik, szoknya, felsők) 4500 Ft-ért! Nagyon megéri.

Szoktam néha az olcsóbb napokon is nézelődni, otthonra nagyon jó pulcsikat válogattam, amit boltban minimum 4000-5000-ért kapsz. van amin még ott az árcímke is.

Ciki vagy nem ciki, állandóan tele van a turi fiatal lányokkal. Elég csinik... a turiból is lehet jól öltözködni.

2011. nov. 29. 17:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

legjobbak...

aki azt mondja hogy gáz az csak a látszat-divatra hajt, vagyis a márkás stb. ruhákra..

még a fashionisztáknak is a fél ruhatára "second-hand" : lookbook.nu

2011. nov. 29. 17:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is sok cuccom van onnan!:) Egyedibb is, márkásak is, szeretem mindet, már volt hogy meg-megkérdezték egy-egy darabnál, hogy hol vettem!:)

Ma már a turik nem olyanok, mint régen, amikor ordított, hogy valakin használt ruha van, mert kopott, kinyúlt...stb.szóval csak eggyel több, de se nem újabb, se nem jobb..

Én rengetegszer látok olyan embereket is, akikről ránézésre nem mondanád meg, hogy egyáltalán a gondolat is felmerült benne, hogy egy ilyen helyre betegye a lábát!

Nekem is vannak next-es, athmosphere-es cuccaim, valamelyik több éves, és meg se kottyan nekik!:)

Szuper dolgokat lehet venni fillérekért!:)

2011. nov. 29. 17:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én is sok ruhát veszek ott, nagyon jó a kínálat és olcsó! :) Egyáltalán nem "gáz". :)

Én szeretek is odajárni. :D Ha nem veszek semmit, akkor is körülnézek, hátha van valami, ami nekem való. :)

2011. nov. 29. 18:08
 6/9 anonim ***** válasza:
miért lenne?
2011. nov. 29. 18:11
 7/9 anonim válasza:
100%
sokkal jobb minőségű ruhákat találsz egy turiban, mint egy kínaiban.
2011. nov. 29. 21:04
 8/9 anonim ***** válasza:
Nagyon megéri manapság turkálóba járni, ugyanis egyedibb lehetsz, olcsóbban jössz ki, és azért ennek van egy külön atmoszférája is:) egyértelműen nem gáz, hogy onnan szerzed, sőt, jó is!
2011. nov. 30. 15:11
 9/9 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a válaszokat..:) Szerintem is tök jó cuccok vannak ott :D
2011. dec. 1. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!