Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanátok, ezért?! Bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok, ezért?! Bővebben lent?

Figyelt kérdés

A barátom szakítani akar,azért mert nem engedtem meg neki,hogy a számba élvezzen, ezután felkapta a vízet azt mondta nem is szeretem igazán meg hogy most teljesen kiábrándult belőlem,kiabált hirtelen megis ijedtem annyira utána pedig kiráncigált a házból és mondta húzzak a ...anyámba haza többet soha ne is keressem! Jó lehet annyiba hibás vagyok,hogy tudja,hogy a volt barátomnak megengedtem,de csak egyszer és,azóta is undorom tőle!De ennyire,hogy húzhatta fel magát vagy ennyire bántja h másnak megedngedtem?!

Ez volt 2 hete azóta nem is keresett,én próbáltam,de nem hajlandó a békülés felé!

2009. szept. 29. 14:08
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
82%

Ne haragudj, nem bunkóságból de mégis mennyi idős vagy?

Mindenki neked akar jót, h vedd észre, h a srác egy bunkó, és lépj túl rajta, legyél boldog mással. De te nem csinálsz mást, csak a srácot véded, h igaza volt?!Gyakorlatilag igazat adsz neki és magadat vádlod. Komolyan, nem értelek :S

2009. szept. 29. 19:12
 42/49 anonim ***** válasza:
33%
Lehet, hogy keményebb pofon kell neki.
2009. szept. 29. 19:49
 43/49 anonim ***** válasza:
81%
Szegény finomlelkű srác nem kapta meg azt a szeretet és gyengédséget, amire szüksége lett volna. Segíts a depresszióján azzal, hogy az ajtaja elé fekszel lábtörlőnek.
2009. szept. 29. 20:09
 44/49 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem ez a srác ingencsak szeretett téged. Nagyon szerelmes volt beléd. Imádott. Te voltál a mindene. Megtudta, hogy az ex-pasidnak nyelted a g*cijét mint, kacsa a nokedlit és biztos fájt neki. Szégyeld magad, hogy így megbántottál egy úri embert. Ezentúl nyelned kell, nő vagy.
2009. szept. 29. 20:21
 45/49 anonim ***** válasza:
100%
Egyvalamirevaló lelki kapcsolat mindig a sz.páson alapszik. Ezt bele kellene foglalni a házassági eskübe is.
2009. szept. 29. 20:27
 46/49 anonim ***** válasza:
33%
20.20- te meg beteg vagy! nyeljed te úgy mint kacsa a nokedlit!
2009. szept. 29. 20:31
 47/49 anonim ***** válasza:
52%
Ez a pasi egy f*sz! Menj, és sz*pd le a fejét :) :)
2009. szept. 30. 09:08
 48/49 anonim ***** válasza:
46%

Szia Kislány!

Egy dolgot tanulj meg,hiába faggatnak,a régi szexuális életedről sose mesélj senkinek!Legyen csak a Te titkod!Most sajnos ezért jártál igy,mert nem volt lakat a szádon!És inkább találj ki valami egyszerűt,ha már mesélni szeretnél!Legközelebb legyél okosabb!

Tudod egyszer én is kipróbáltam,tényleg borzalmas volt,amikor lecsúszott,többet nem is engedtem,de ezért nem hagyott ott a párom!

Ne emészd magad emiatt!Keress valaki mást!A fiú most bemutatta rossz oldalát is és ha még valamit nem tennél meg legközelebb,akkor agyonütne?

2009. okt. 2. 14:09
 49/49 anonim ***** válasza:
Örülj, hogy megszabadultál tőle. Ha zaklatna és fenyegetne, még megértenélek.
2009. okt. 4. 18:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!