Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanátok, ezért?! Bővebben lent?
A barátom szakítani akar,azért mert nem engedtem meg neki,hogy a számba élvezzen, ezután felkapta a vízet azt mondta nem is szeretem igazán meg hogy most teljesen kiábrándult belőlem,kiabált hirtelen megis ijedtem annyira utána pedig kiráncigált a házból és mondta húzzak a ...anyámba haza többet soha ne is keressem! Jó lehet annyiba hibás vagyok,hogy tudja,hogy a volt barátomnak megengedtem,de csak egyszer és,azóta is undorom tőle!De ennyire,hogy húzhatta fel magát vagy ennyire bántja h másnak megedngedtem?!
Ez volt 2 hete azóta nem is keresett,én próbáltam,de nem hajlandó a békülés felé!

Ne haragudj, nem bunkóságból de mégis mennyi idős vagy?
Mindenki neked akar jót, h vedd észre, h a srác egy bunkó, és lépj túl rajta, legyél boldog mással. De te nem csinálsz mást, csak a srácot véded, h igaza volt?!Gyakorlatilag igazat adsz neki és magadat vádlod. Komolyan, nem értelek :S

Szia Kislány!
Egy dolgot tanulj meg,hiába faggatnak,a régi szexuális életedről sose mesélj senkinek!Legyen csak a Te titkod!Most sajnos ezért jártál igy,mert nem volt lakat a szádon!És inkább találj ki valami egyszerűt,ha már mesélni szeretnél!Legközelebb legyél okosabb!
Tudod egyszer én is kipróbáltam,tényleg borzalmas volt,amikor lecsúszott,többet nem is engedtem,de ezért nem hagyott ott a párom!
Ne emészd magad emiatt!Keress valaki mást!A fiú most bemutatta rossz oldalát is és ha még valamit nem tennél meg legközelebb,akkor agyonütne?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!