Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanátok, ezért?! Bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok, ezért?! Bővebben lent?

Figyelt kérdés

A barátom szakítani akar,azért mert nem engedtem meg neki,hogy a számba élvezzen, ezután felkapta a vízet azt mondta nem is szeretem igazán meg hogy most teljesen kiábrándult belőlem,kiabált hirtelen megis ijedtem annyira utána pedig kiráncigált a házból és mondta húzzak a ...anyámba haza többet soha ne is keressem! Jó lehet annyiba hibás vagyok,hogy tudja,hogy a volt barátomnak megengedtem,de csak egyszer és,azóta is undorom tőle!De ennyire,hogy húzhatta fel magát vagy ennyire bántja h másnak megedngedtem?!

Ez volt 2 hete azóta nem is keresett,én próbáltam,de nem hajlandó a békülés felé!

2009. szept. 29. 14:08
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
64%

tahóság ilyen miatt szakítani, főleg ilyen alpári módon, szóval mucsai a srác, jobb, ha nem beszélsz vele többet.

de az tény, hogy én sem örülnék neki, ha ez a rész kimaradna a szexből. :)

2009. szept. 29. 14:10
 2/49 anonim ***** válasza:
96%
Rendkívül érett lehetsz, ha ezek után még felteszel egy ilyen kérdést és még te keresed őt... Teljesen szürreális ez az egész...
2009. szept. 29. 14:13
 3/49 anonim ***** válasza:
89%
Ha ekkora nagy f... akkor ne is keresd. Ő nem szeretett igazán téged. Egy kapcsolat nem ezen áll vagy bukik szerintem. Ne te kérj tőle még egy esélyt. Neki kell tőled kérnie.
 4/49 anonim ***** válasza:
94%
Én biztos, hogy nem keresném a helyedben a barátomat ezután. Szerintem egy tahó. Te nem szeretnéd, hogy szádba élvezzen, és ezért ÍGY viselkedett, meg még ő van megsértve? Ha nem hajlandó kibékülni, akkor szerintem ez inkább csak ürügy arra, hogy szakítsatok. Ilyen baromságért normális ember nem hagy el egy lányt, ha tényleg szereti a másikat.
 5/49 anonim ***** válasza:
92%
ez egy t.hó paraszt!!én is csak egyszer engedtem meg a páromnak mert kivi voltam rá most engedtem meg neki nem rég pedig már több mint2 éve együtt vagyunk,de aszem nem lesz több alkalom,én is megundorodtam tőle.szerintem hagyyd a francba azt a kis k.csögöt,te jobbat érdemelsz lehet ez csak egy ürügy volt számára .fel a fejjel és ne fuss utána ha akar vmit majd úgy fog lépni.ne lássa rajtad hogy szereted hogy hiányzik.
2009. szept. 29. 14:15
 6/49 anonim ***** válasza:
87%

:D hát ha ilyet csinált biztos nem lehet egy tartós kapcsolat talán nincs is értelme.

mellesleg engem is bántott kicsit mikor a barátnőm nem akarta de akkor is hihetetlen jó érzés és ha én mindent megteszek érte hogy a csúcsra jutassam cserébe én is kaphatok alami ami számomra hihetetlen jó.

én nem tudom a te barátod is hasonlóan gondolkodott-e.

7/49 anonim ***** válasza:
92%
Nehogy már még te menjél ezek után utána!!! Legyen már büszkeséged!!!Örülj neki h vége. Egy ilyen gané ember azt se érdemelte volna meg h foglalkozz vele!!!Ha az én barátom követelné ezt hidd el h nem ő dobott volna ki engem, hanem én őt!!Abszolut nem vagy hibás, csak az a tahó gyökér!!!
 8/49 A kérdező kommentje:
de,szeretem és nem élném túl,ha elhagyna ezalatt a 2 hét alatt is 5 kg-ot fogytam anyu szerint úgy nézek ki mint felmosórongy a sok nem alvás miatt:(( csak nem érti meg,hogy miért nem tudom ezt megtenni neki az elöző barátomnak bezzeg igen,pedig az elöző barátomnak is csak,azért csináltam meg, mert elöször csináltam ,és nem tudtam milyen,de így,hogy tudom nincs gusztusom rá....
2009. szept. 29. 14:16
 9/49 anonim ***** válasza:
92%

Még van pofája azt mondani, h te nem szereted őt igazán!?

Ha ő igazán szeretne téged, akkor nem szakított volna veled egy ilyen miatt. Nem tudom mióta voltatok együtt, és nem akarlak megbántani de szerintem ő nem szeretett téget úgy mint ahogy te őt.

2009. szept. 29. 14:17
 10/49 anonim ***** válasza:
94%
Nyugodtan könyörögj neki, hogy béküljetek ki, ha azt akarod, hogy folyamatosan megalázzon. Ez a manus vagy hülye, tukó, bunkó, vagy csak simán nem szeret. Aki szerelmes, az nem rángatja a barátnőjét, és küldi el az anyjába. Kedves lányhoz, méltó férfi való, az ilyen állatok meg keressenek a kocsmában, egy fogatlan alkoholistát, aki lenyel mindent nekik!
2009. szept. 29. 14:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!