Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanátok, ezért?! Bővebben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanátok, ezért?! Bővebben lent?

Figyelt kérdés

A barátom szakítani akar,azért mert nem engedtem meg neki,hogy a számba élvezzen, ezután felkapta a vízet azt mondta nem is szeretem igazán meg hogy most teljesen kiábrándult belőlem,kiabált hirtelen megis ijedtem annyira utána pedig kiráncigált a házból és mondta húzzak a ...anyámba haza többet soha ne is keressem! Jó lehet annyiba hibás vagyok,hogy tudja,hogy a volt barátomnak megengedtem,de csak egyszer és,azóta is undorom tőle!De ennyire,hogy húzhatta fel magát vagy ennyire bántja h másnak megedngedtem?!

Ez volt 2 hete azóta nem is keresett,én próbáltam,de nem hajlandó a békülés felé!

2009. szept. 29. 14:08
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
89%
Voltam ilyen helyzetben. Ne hidd, hogy jó. Tudom a szerelem vak. De nem kell mindent eltürnőd, mert te nem akarod. Akkor is fogsz neki engedni ha 3-ban akarja majd? Vagy esetleg azt szeretné, hogy a haverjával is legyél együtt és neki fizet majd. Bocsi, de gondlkozz. De ha neked ez kell,hogy később is megalázzon rajta. De ne írd ide, hogy igazuk volt azoknak akik azt tanácsolták hagyd ott.
2009. szept. 29. 15:07
 22/49 anonim ***** válasza:
91%
Különben is szopja le ő a saját faszát és nyelje le. Te se hugyoztál a szájába, nem????
2009. szept. 29. 15:14
 23/49 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem szakíts, mert ha ettől (férfiből van!) így begorombul, és nem más útját-módját találja meg, hogy elérje a célját: nem érdemel meg...
2009. szept. 29. 15:27
 24/49 anonim ***** válasza:
91%
Igazán sajnállak,hogy egy ilyen idiótával hozott össze a sors.Ha most olyanra kényszerít amit nem akarsz,mi lesz később?Főleg a szex terén,ha folyamatosan olyanokat fog kérni amitől undorodsz,rémálomként fogod megélni az egészet.Pedig egy kapcsolatnak nem erről kell szólnia.Ez meg,hogy ha nem teszed akkor nem szereted a legrégibb trükk,hogy rávegyen bármire.De ha ő szeret nem kényszerít bele olyanba amit te nem akarsz.Kitartás!
2009. szept. 29. 15:50
 25/49 anonim ***** válasza:
77%

Jól megvoltatok...de lehet h csak szex számitott neki...

Innen látszik, hogy mekkora paraszt...

1. Elküld melegebb éghajlatra

2. Követeli, hogy nyeld le a ge*ijét.

És a legfontosabb:

3. Nem érti meg, amit temondani akarsz...

Istenem az egy milyen kapcsolat ahol a másik nemhoyg nem érti..hanem NEM IS AKARJA megérteni a őárját, meg azt hogy milyen állapotban van!!

Neki csak a szex kellett és azt akarta hogy most nyeld te is ezt le...

Én azt nem értem, hogy egyáltalán, hogyan lehettél szerelmes egy ilyen parasztban???

Amikor ő sose szeretett! Ha szeretett volna akkro megértett volna és mindig megvigasztalt vona és arra törekedett volna, hogy te érezd jobban magad és nem ő.

De sajnállak, hogy szerelmes vagy...de mégis a legjobb dolog, hogy szakits vele és találj magadnak egy rendes srácot és ne dőlj be minden csábitásnak ezután.

De ha azt gondolod, hogy nem fogod ezt túlélni meg túltennimagad ezen..akkor fuss utána mint egy kiskutya, tűrd, hogy megaláz, hogy elküld anyádba, hogy megver, megüt (mi lesz ezután ha most is ezt teszi), nyeld le a g*cijét és áhitattal nyald a s*ggét, ha erre vágysz.

Érdekes, hogy a rendes lányok mindig a legbunkóbb fiúkat válasszák ki maguknak (mert mindig a lány választ és nem forditva) és utána meg szenvednek egy életen át emiatt...

2009. szept. 29. 15:55
 26/49 anonim ***** válasza:
87%
Nem érdemel meg téged, keress normálisabb pasit.
2009. szept. 29. 15:58
 27/49 anonim ***** válasza:
81%

Itt bebizonyosodott, hogy csak szexért vagy jó neki meg hogy, a szádba élvezzen...

Azok mikor jól egyeztetek úgy látszik az nem annyira fontos mint ez. Aztán meg az ilyeneket könnyen el tudom képzelni, hogy mellette még másokkal is lenyeleti azt a síkos folyadékot akik elvállalják...

2009. szept. 29. 15:58
 28/49 A kérdező kommentje:
De nem,azért van kiakadva,mert nem akarom,hogy ezt csinálja, szerintem azt még talán,meg is értené,nem erőltetné,de azt mondja ha szeretem és a volt barátomnak képes voltam megcsinálni igaz egyszer,akkor neki is igazán megtehetném!
2009. szept. 29. 16:01
 29/49 anonim ***** válasza:
90%
Te most komolyan gondolod, hogy könyörögsz neki és lesz*pod ezek után???? Erre már nem lehet mit mondani! Hogy képes valaki idáig lealacsonyodni?
2009. szept. 29. 16:03
 30/49 A kérdező kommentje:
De abban igaza van,hogy ha a volt páromnak megcsináltam, és elvileg őt jobban szeretem,akkor megkellene,hogy tegyem nem?! mert,ezt ő lehet úgy éli meg,hogy nem szeretem annyira,vagy én már nemtom...
2009. szept. 29. 16:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!