Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Krónikus önbizalomhiányból hogy lehet kilábalni?
Figyelt kérdés
Már nagyon el vagyok keseredve, hogy semmi nem segít és lassan már semminek se tudok örülni:(2013. máj. 3. 19:36
11/36 anonim válasza:
23f gondolom te magad vagy a példa az intelligens férfira, ugye?
12/36 Pretty_Fighter válasza:
Erőt veszel magadon és nem szenvedsz,hogy mekkora sz*r vagy,hanem keresed a pozitívumot magadban,és ne mondd,hogy nincs..Amúgy nagyon sok ember teljesen ok nélkül szenved súlyos önbizalomhiányban.Lehet te is ilyen vagy,ilyenkor nincs más teendő,mint használni az agyad,és kicsit reálisabb képet összeállítani magadról.
13/36 anonim válasza:
Na ja ez igaz keresd magadba a pozitívumot. Mármint azt a keveset ami van. Igaz a tudat ott marad, hogy másnak "alapból" 10-szer ennyi van és akármit csinálsz sosem éred utol őket.
Tapasztalat.
14/36 anonim válasza:
Megkeresed az okát és megtanulod kinevetni.
15/36 anonim válasza:
#4: neeeeeeeeeeeeee ezt utálom matekból!!!
16/36 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok a pozitívumaimmal, de nem tudok nekik örülni.
2013. máj. 3. 19:52
17/36 anonim válasza:
Ez is ismerős. Ez van. Ezt kaptuk.
18/36 A kérdező kommentje:
Ennyi?:'(
2013. máj. 3. 19:54
19/36 anonim válasza:
Igen ennyi. Szerinted egyedi eset vagy? Nem. Más is kínlódik ezzel. Törődj bele.
20/36 A kérdező kommentje:
Oké-oké, azért gondoltam megkérdezem, hátha akad olyan, akinek nem kellett beletörődnie, hanem sikerült valahogy kilábalnia ebből...
2013. máj. 3. 19:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!