Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Krónikus önbizalomhiányból hogy lehet kilábalni?
Figyelt kérdés
Már nagyon el vagyok keseredve, hogy semmi nem segít és lassan már semminek se tudok örülni:(2013. máj. 3. 19:36
4/36 anonim válasza:
Beszélgessetek egy intelligens, emberséges férfival.
Ez szükséges, de nem elégséges feltétel.
23F
5/36 anonim válasza:
Nem lehet. Én már csak tudom. 10 éves korom óta ez van.
6/36 anonim válasza:
Sok sok pénz, plasztikai beavatkozások, ellenségek lelövetése (bárki aki beszólt), jótékonykodás a milliárdokból.
7/36 A kérdező kommentje:
Lány vagyok, sok pénzem nincs, intelligens férfival szoktam beszélgetni. Hiába..
2013. máj. 3. 19:43
8/36 anonim válasza:
Az "intelligens férfi" ne az apád vagy a nagyfater legyen.
9/36 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Nem lehet, hogy a férfi nem elég intelligens, avagy nem nyíltál meg neki eléggé, vagy kellő ideig?
F23
10/36 A kérdező kommentje:
A férfi a barátom, és egy éve kezdődött a kapcsoltunk, abszoltút megnyíltam neki, de még mellette sincs önbizalmam, még mindig...
2013. máj. 3. 19:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!