Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nagyobbak a nők igényei mint a pasiké?
4es vagyok és nem az eltartásról van szó, főleg h még gyerek is vagyok, na mind1:) hanem pl nekem nagyon nem jön be ha valaki cigizik vagy minden héten részeg, ez persze az én korosztályom:/
de pl ha egy lány teszi ezeket az nektek nem gáz annyira, szerintem, vagy nemtudom.. mindenkinek más. De am meg az igény nagyon nem az anyagiakban muatkozik meg szerintem. Inkább külső, ápoltság és a belső értékek:))
Nekem azért vannak nagy igényeim, mert megtehetem. Annak csak örülni tudok, hogy így is találtam magamnak mindig valakit.
Az eltartós dologhoz csak annyit, hogy biztos hátterem van, amit megteremtettem magamnak, egyedül, saját erőből.
Erre manapság minden normális nő képes és ti emiatt érzitek magatokat sz@rul, mert ha ezt nem igénylik tőletek, akkor vert helyzetben vagytok, mert mást nem tudnátok nyújtani.
Valaki írta az állatvilágot, ami alapvetően korrekt, de szó nincs eltartásról! Nagyon sok fajnál a nőstény az eltartó (pl. az "állatok királyánál", az oroszlánnál is, a nőstények vadásznak, a hímek pedig csak a megtermékenyítő, a védelmező szerepet tölti be).
A nő választ. Mégpedig úgy választ, hogy megszemléli a kínálatot, és különböző értékek szerint kiválasztja az általa legdominánsabbnak ítélt "példányt". Hogy kinél mi a dominancia fokmérője, az egyénenként változik. Van, akinél a külső vonások, van, akinél az anyagiak, mások a megbízható, stabil hátteret keresik. (Az ideális persze az lenne, ha ez mind egyszerre lenne meg, de mivel nagyon kevés ilyen "példány" van, ezért az egyéni preferenciák szerint bizonyos igényekből lejjebb adunk, és mások kerülnek előtérbe).
Egyébként nyugodtan lehetnek a pasiknak is igényeik, sőt! Szerintem a nő számára érték, ha egy pasi mércéjének meg tudnak felelni, annál értékesebbnek tartják magukat. Én pl. kimondottan viszolygok a "mindegy, csak legyen mellettem valaki" mentalitástól, mert így nem érzem magam értékesnek.
észrevételeim szerint a pasik sokkal nagyobb igényekkel rendelkeznek. Sok lánynak elég ha a pasi helyes, aranyos, és udvarias. A pasik sokasága pedig előbb a külsőt nézi, aztán ha a lány rendben van azután érdekli őket, hogy milyen a lány személyisége.
A jelenkor legnagyobb általánosítása, hogy a nők eltartót keresnek, és nekik a pénz mindennél többet számít. Ez gusztustalan és a nőknek csak egy része ilyen, akik visszaélnek a kinézetükkel és a legtöbb pasi pont rájuk bukik és ezek után lesz, hogy "minden nő a pénzre hajt".
A pasik a külsőt nézik, a lányoknak meg elég, ha a pasi helyes…
Valahogy nem érzem a különbséget.
Ahhoz képest, hogy egy pasi csak egy nőnek csinál gyereket elég sokfelől hallok féltestvérekről, meg csonkacsaládokról...
A pénz elmélet meg megdőlt, mióta a nők is dolgozhatnak és betölthetnek magasabb pozíciókat.
úgy értettem, hogy a pasiknak sokat számít a mellméret, fenék és úgy egészében egy nő teste. a nők ennyire nem vacakolnak azon, hogy mennyire legyen izmos a pasi stb...
nagyon ráugrottak egyesek erre a csak kicsit nem egyértelmű megfogalmazásra-.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!