Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Volt már dolgotok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Volt már dolgotok olyan csajjal, akinek extrém igényei voltak a szexet illetően?

Figyelt kérdés
nem okozott problémát a kapcsolatban?

#szex #extrém bizarr
2013. jan. 25. 19:40
 1/7 anonim ***** válasza:
60%
Nem, nem okozott gondot, de ami nálunk extra volt az nem biztos h nálad az. Vagy ami nekünk extra volt az lehet h neked már atyaég!!
2013. jan. 25. 19:41
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
Volt és nem,mert én is perverz vagyok.
2013. jan. 25. 19:41
 3/7 anonim ***** válasza:
53%
AMikor forró vassal belém akarta égetni azt hogy "meleg vagyok" fejberúgtam majdnem a csajt, na azt nem engedtem.. csak addig hogy átbökje a herémet 4db 100-as szöggel
2013. jan. 25. 19:42
 4/7 anonim ***** válasza:
12%
Èn hagytam a barátnőmnek hogy a herèimről 1enkènt letèpje a szőrt ès utána a makkomat fèlbevágta ès azt ecetbe kellett mártanom ezenkìvül semmi extra
2013. márc. 25. 22:11
 5/7 anonim ***** válasza:
44%
Egyszer volt egy csaj aki azt kèrte hogy üljek a hasàra amikor szop hogy könnyen a szàjàba kerüljön a farkam,ès könyörgott hogy kakiljak közben a hasàra! Na ez extrèm volt mert elkezdtem kakilni ès kinos volt mert hasmenèsem volt ès össze vissza folyt a hasmenèsem de azèrt befejezte a szopàst csak cuppogtunk a büdös hasmenèsben oszt az egèsz àgynemüt le Kellett cserèlni mert szàllodàban voltunk a szemèlyzetnek volt extra büdös melója.
2014. aug. 6. 03:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem probléma, ha ki tudod elégíteni őket.

Volt egy lány, aki csak análban engedte. Eleinte nem értettem, de élveztem, sosem kellett védekeznünk, sosem keleltt félnem, és ugyanúgy bekapta, ha kértem.

Kiderült, hogy 5 évesen molesztálták és azért. 3 év kapcsolat után dugtunk először rendesen, és akkor jött rá, hogy az én farkam túl kicsi neki... Na az igen extrém volt...

2014. nov. 23. 15:47
 7/7 anonim ***** válasza:

Gimis koromban volt egy barátnőm aki eleinte érzéketlennek tűnt.

Aztán elmondta, hogy ő amikor erőlködve kakál közben amíg a kolbász kijön el szokott élvezni. Párszor kinyaltam a fenekét papír helyett és valóban nyüszítve élvezte :)

Egyszer az anyja ránk nyitott és nézte amint a lánya seggét nyalom, na azóta nem láttam!

2015. jún. 2. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!