Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek bejön?
Nálam jó pont ha sportol valamit.Ha az extrém sport akkor tegye azt :)
De mit is sportolsz?
...
De konkrétan MILYEN extrém sportot űzöl? Ha már a kérdésed extrém sportra irányul legalább leírhatnád, hogy pontosan mire gondolsz és a válaszadók ne csak a sötétben tapogatózzanak és találgassanak.
Én 52-vel szoktam menni 50-es táblánál.Ha te is ilyen extrém vagy írhatsz privátban.:P
Amúgy szerintem a hasonló beállítottságú emberkéknél van esélyed.Általában ők értik meg egymást a legjobban.Nekem bejönne.
7/8
Húha akkor te nyomod neki rendesen :))))
Én azért kicsit többel megyek......még jó,hogy a pályán nincsenek táblák.:)
Szerintem ez elèg különleges dolog, szimpatikus is lehet sok sràcnàl, de nem ez lesz a döntô indok hogy tetszel-e valakinek vagy sem.
Azèrt nàlam pirospont ha kèzifèkkel, kilinccsel elôre àllsz be pontosan a parkolòhelyre, majd miutàn felteszem a kèrdèst hogy ez meg ki, hajadat igazgatva, tûsarkakon tipegsz a dolgodra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!