Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek bejön?

Figyelt kérdés
Fiúk nektek bejön ha egy lány extrém sportot űz?Mert én is egy kicsit extrémebb sportot űzök és nem igazán tetszett ez eddig egy fiúnak se.

2012. dec. 16. 19:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nekem bejön:) mit sportolsz?
2012. dec. 16. 19:30
 2/14 anonim ***** válasza:

Nálam jó pont ha sportol valamit.Ha az extrém sport akkor tegye azt :)

De mit is sportolsz?

2012. dec. 16. 19:30
 3/14 anonim ***** válasza:

...

De konkrétan MILYEN extrém sportot űzöl? Ha már a kérdésed extrém sportra irányul legalább leírhatnád, hogy pontosan mire gondolsz és a válaszadók ne csak a sötétben tapogatózzanak és találgassanak.

2012. dec. 16. 19:31
 4/14 anonim ***** válasza:
nálam kizáró ok aki sportol.Ha extrémet akkor extrém kizárás.
2012. dec. 16. 19:34
 5/14 A kérdező kommentje:
Annyira nem extrém,de RALLYzom.Csak van aki szerint ez fiús és volt már ,hogy oltogattak miatta :/.Mert nem értik,hogy ez számomra olyan mint másnak az oxigén nem tudok létezni nélküle <3 :)
2012. dec. 16. 19:48
 6/14 anonim ***** válasza:
Az bejön:)
2012. dec. 16. 19:52
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Én 52-vel szoktam menni 50-es táblánál.Ha te is ilyen extrém vagy írhatsz privátban.:P

Amúgy szerintem a hasonló beállítottságú emberkéknél van esélyed.Általában ők értik meg egymást a legjobban.Nekem bejönne.

2012. dec. 16. 19:53
 8/14 A kérdező kommentje:
De a suliban nem találtam még hasonló beállítottságú embert egyet sem,A versenyeken,meg edzéseken pedig többnyire nálam idősebbek vannak.
2012. dec. 16. 19:59
 9/14 A kérdező kommentje:

7/8

Húha akkor te nyomod neki rendesen :))))

Én azért kicsit többel megyek......még jó,hogy a pályán nincsenek táblák.:)

2012. dec. 16. 20:08
 10/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ez elèg különleges dolog, szimpatikus is lehet sok sràcnàl, de nem ez lesz a döntô indok hogy tetszel-e valakinek vagy sem.

Azèrt nàlam pirospont ha kèzifèkkel, kilinccsel elôre àllsz be pontosan a parkolòhelyre, majd miutàn felteszem a kèrdèst hogy ez meg ki, hajadat igazgatva, tûsarkakon tipegsz a dolgodra :)

2012. dec. 16. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!