Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az kizáró ok, ha egy fiú extrém lusta, komfort, és kényelemmániás?
Azaz egy trehány disznó, de elvárja hogy rend legyen körülötte?
Nem élnék közös háztartásban ilyen emberrel, az kizáró ok lenne.
xD Ez nehezebb lesz mint hittem.
Akkor már vágom , mér csak 3 hónap volt a max amennyit egy lány kibírt mellettem. Pedig 20 már elmúltam.
Pedig én próbáltam kedves lenni, de ez az eszméletlen lustaság mindig eluralkodik fölöttem. Ilyenkor rendszerint mindent a fejemhez vág a csaj h én mekkora egy trehány...stb vagyok, aztán hazamegy anyucihoz én meg ott maradok a lakásomban 1edül egy romhalmaz közepette.:D
Most is ez történt, de nem akarom h esimét megismétlődjön.
esetleg vmi tipp
Azt nem értem, ha valakinek igénye van a rendre, tehát szúrja a szemét a kupi, akkor hogyhogy nem érez késztetést, hogy tegyen ellene?
Ha csak sziplán trehány valaki, de nem zavarja, akkor keressen egy hasonló párt, aki szintén jól elvan a romhalmazban.
Hát sztem az lesz, h megkérek egy takarítónőt.
De ettől még nem sok minden változik, itt alapvetően ezzel a lezser semmittevő életstílusommal van bajuk, h olyan vagyok mintha semmi se érdekelne, még ő sem.
Nálam ez biztosan kizáró ok lenne, mert én meg nem vagyok ugyan rendmániás, de szeretem a rendet. Viszont én teszek is érte, hogy rend legyen a lakásban. A párom kicsit rendetlenebb, mint én, de simán rá lehet venni őt is a rendrakásra. És egyébként pedig megosztjuk a házimunkát is, mindig besegít nekem.
Szóval bocs, de nekem az extrém lusta, komfort és kényelemmániás srác már az igénytelen kategóriába tartozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!