Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szakítanátok a pasitokkal, ha kiderülne róla, hogy extrém láb féthise és ballbusting (tökön rúgás) féthis van?
Komoly válaszokat várok!
Ha feltételezzük, hogy a srác a való életben teljesen normális, jó képű, kedves, okos stb... Ezt az aberrációt leszámítva. Hogy a női láb/harisnya/cipő imádat és a tökön rúgás nélkül nem bír vagy csak nagyon nehezen tud felizgulni.
Nem könnyű erről írnom, de őszintén,normálisan kérdeztem. Legyetek szívesek őszintén,normálisan válaszolni.
A kegyetlen valóság érdekelne! Kort is kérnék.
Köszönöm!
24/F
Én elfogadnám, ha ő is elfogadná az én hülyeségeimet:) a tökönrúgás kissé fura, de legalább kiadnám magamból a stresszt:))
21/L
Hát nem tudom, mert képtelen vagyok belegondolni magam ilyen szituba. Lehet, hogy nem utasítanám el zsinórból és kipróbálnám, egy darabig bírnám, de szerintem max. pár hónap és besokallnék ettől..
23/L
Igen, szakítanék. Nem kérdés. A beteg, aberrált férfiak ne szaporodjanak és örökítsék tovább a beteg génjeiket.
Kéne a francnak egy ilyen bolond!
(...Azért nem volt olyan hülyeség az a Tajgetoszról dobálózás...)
Mindenkinek köszönöm az eddigi kedves, hiteles (és kevésbé kedves, hiteles) válaszait!
Mind 1, ha emiatt vissza utasítanak akkor már lesz@rom.
Szerintem az a legnagyobb a aberrált aki teljesen nem aberrált nem csak szexuálisan hanem semmilyen téren...
Úgy is ismerek dominákat akik ingyen vállalják az ilyesmit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!