Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Szakítanátok a pasitok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Szakítanátok a pasitokkal, ha kiderülne róla, hogy extrém láb féthise és ballbusting (tökön rúgás) féthis van?

Figyelt kérdés

Komoly válaszokat várok!

Ha feltételezzük, hogy a srác a való életben teljesen normális, jó képű, kedves, okos stb... Ezt az aberrációt leszámítva. Hogy a női láb/harisnya/cipő imádat és a tökön rúgás nélkül nem bír vagy csak nagyon nehezen tud felizgulni.

Nem könnyű erről írnom, de őszintén,normálisan kérdeztem. Legyetek szívesek őszintén,normálisan válaszolni.

A kegyetlen valóság érdekelne! Kort is kérnék.

Köszönöm!

24/F

2012. szept. 25. 15:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
85%
Nekem labfetissel volt tapasztalatom. Eleinte tetszett, hogy mindig simogatta es masszirozta a labam. Mint ahogy szeretem, ha masszirozzak a vallamat, jo erzes, de nem izgat fel. Folyton harisnyat kellett hordanom es vorosre lakkoznom a labkormom. A baj az volt, hogy mindig ezt kellett. Ha veletlen nem volt rajtam harisnya szex kozben, kerte, vegyek fel. Szerintem egyszer sem szexeltunk harisnya nelkul. Az elojatek neki a labsimogatasbol/masszirozasbol allt, nekem nem. 2,5 evig voltunk egyutt, a vegen sajnos megundorodtam tole, ugy ereztem, csak egy segedeszkoz vagyok. A vege fele elegge elment mar a kedvem a szextol, de neki muszaj volt olyankor is kielegitenie magat. Ez ugy zajlott, hogy fekudtem a hasamon, o meg ugykodott a labamon, en meg iszonyuan mocskosnak ereztem magam, hogy csak hasznalnak. Ha teged is csak ez izgat fel, szerintem olyat kellene keresned, akit szinten csak ez izgat fel. Tarskeresokon van ilyen lehetoseg, beirni a fetiseket. Nyilvan szemelyes ismerkedesnel nehez, mert ido, mire ez kiderul es felvallalod. En nem vallalnam be meg egyszer, tolem ez tavol all. Az elozo baratnoid mit reagaltak ra?
2013. jan. 27. 20:12
 12/14 A kérdező kommentje:

Helló!

Bocs, hogy csak most írok.

Köszönöm a válaszodat!

Sajnos nem volt még komoly kapcsolatom pont -e miatt, csak fizetős dominákhoz jártam el... :(

Nem nagyon merem ezt vállalni.

De nagyon köszön. Kielégítő válasz volt! :)

2013. febr. 2. 22:51
 13/14 anonim ***** válasza:
Fizetős domina? Erről tudnál adni egy linket,.illetve mennyi idős a legfiatalabb választék?
2014. márc. 29. 01:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem is vannak ilyen hajlamaim :) De a személyiségem meg attól függetlenül... Na mind1, lényeg hogyha normális vagy akkor tolerálható ez a vágyad. Ha szerzel barátnőt ne zúdítsd egyből rá ezt az a lényeg :) Ha normális vagy, normális barátnőd lesz, és a normális barátnő, férfi, ember, ezt képes elfogdani. Többi népséggel egy hatalmas nagy hiba foglalkozni.
2014. máj. 14. 00:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!