Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szakítanátok a pasitokkal, ha kiderülne róla, hogy extrém láb féthise és ballbusting (tökön rúgás) féthis van?
Figyelt kérdés
Komoly válaszokat várok!
Ha feltételezzük, hogy a srác a való életben teljesen normális, jó képű, kedves, okos stb... Ezt az aberrációt leszámítva. Hogy a női láb/harisnya/cipő imádat és a tökön rúgás nélkül nem bír vagy csak nagyon nehezen tud felizgulni.
Nem könnyű erről írnom, de őszintén,normálisan kérdeztem. Legyetek szívesek őszintén,normálisan válaszolni.
A kegyetlen valóság érdekelne! Kort is kérnék.
Köszönöm!
24/F
2012. szept. 25. 15:23
11/14 anonim válasza:
Nekem labfetissel volt tapasztalatom. Eleinte tetszett, hogy mindig simogatta es masszirozta a labam. Mint ahogy szeretem, ha masszirozzak a vallamat, jo erzes, de nem izgat fel. Folyton harisnyat kellett hordanom es vorosre lakkoznom a labkormom. A baj az volt, hogy mindig ezt kellett. Ha veletlen nem volt rajtam harisnya szex kozben, kerte, vegyek fel. Szerintem egyszer sem szexeltunk harisnya nelkul. Az elojatek neki a labsimogatasbol/masszirozasbol allt, nekem nem. 2,5 evig voltunk egyutt, a vegen sajnos megundorodtam tole, ugy ereztem, csak egy segedeszkoz vagyok. A vege fele elegge elment mar a kedvem a szextol, de neki muszaj volt olyankor is kielegitenie magat. Ez ugy zajlott, hogy fekudtem a hasamon, o meg ugykodott a labamon, en meg iszonyuan mocskosnak ereztem magam, hogy csak hasznalnak. Ha teged is csak ez izgat fel, szerintem olyat kellene keresned, akit szinten csak ez izgat fel. Tarskeresokon van ilyen lehetoseg, beirni a fetiseket. Nyilvan szemelyes ismerkedesnel nehez, mert ido, mire ez kiderul es felvallalod. En nem vallalnam be meg egyszer, tolem ez tavol all. Az elozo baratnoid mit reagaltak ra?
12/14 A kérdező kommentje:
Helló!
Bocs, hogy csak most írok.
Köszönöm a válaszodat!
Sajnos nem volt még komoly kapcsolatom pont -e miatt, csak fizetős dominákhoz jártam el... :(
Nem nagyon merem ezt vállalni.
De nagyon köszön. Kielégítő válasz volt! :)
2013. febr. 2. 22:51
13/14 anonim válasza:
Fizetős domina? Erről tudnál adni egy linket,.illetve mennyi idős a legfiatalabb választék?
14/14 anonim válasza:
Nekem is vannak ilyen hajlamaim :) De a személyiségem meg attól függetlenül... Na mind1, lényeg hogyha normális vagy akkor tolerálható ez a vágyad. Ha szerzel barátnőt ne zúdítsd egyből rá ezt az a lényeg :) Ha normális vagy, normális barátnőd lesz, és a normális barátnő, férfi, ember, ezt képes elfogdani. Többi népséggel egy hatalmas nagy hiba foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!