Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek a "szeretetö...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a "szeretetörömlányokról". Volt már dolgotok ilyen esettel?

Figyelt kérdés

Lehet idiótán hangzik a kérdés csak nem akartam trágár lenni:D Példát is írnék: Van egy pár, fiú+lány, hosszabb ideje együtt vannak. szeretik egymást nagyon. A probléma csak az, hogy a lánynak iszonyúan alacsony az önbecsülése és nem akarja elhinni, hogy a fiú nagyon szereti. Persze néha érzi, főleg ha a fiú kedveskedik neki (vörös rózsa, gyengédség, programok, közös vacsora, ézéki hosszú szeretkezés stb.) de időről időre felveti a fejét a kétely, hogy mivan ha mégsem szeret. És akkor betoppan egy harmadik személy, aki még új, még tud úgy nézni a lányra hogy a szeme előtt van a lila köd (szerelmesen néz) és eszméletlenül le akar vele feküdni. Ezt a pasija is megadja neki, de mivel nem folyamatosan (valljuk be vannak nehéz napok) így a csaj lefekszik ezzel a mássikal mert ő majd biztos szereti.

Bevallom velem megtörtént most az eset, és a barátnőm (még szeretem) ezzel magyarázta meg. Létezik ilyen, tényleg van aki ennyire durván beteg személyiség? És megbocsátható e ilyen esetben a megcsalás? Véleményetek érdekelne. Én nem bocsátottam meg, úgy vagyok vele, hogy aki ilyen mélyen van az nem fog 1-2 hét alatt kijönni belőle és megcsinálja újra. Nekem meg hűséges lány kell. Szerintetek?

2012. okt. 9. 17:46
 1/7 TOMAtm ***** válasza:
100%
megcsalt.a mese nem változtat a tényeken.
2012. okt. 9. 17:49
 2/7 anonim ***** válasza:
84%

Ez agy nagy rakás hiszti!

Te meg egy nagy idióta vagy ha ezt elhiszed!

Megcsalt ember!!!

Neki semmi sem volt elég jó..

CSak megy a melléduma nála...Tuti ott hagynám a francba!

2012. okt. 9. 17:50
 3/7 anonim ***** válasza:
jól tetted hogy kiraktad
2012. okt. 9. 17:53
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez hülyeség. Inkább lerázó szöveg. Megtetszett neki egy másik pasi, téged elhagyott, ennyi.

Én max ezt a szöveget úgy tudom elképzelni, h hagyott maga után egy nyitott kaput, ha a másik pasival mégse menne a dolog, akkor utána így vissza tud jönni hozzád azzal a szöveggel, h "jaj mégsem szeretett, inkább téged szeretlek". Megcsalt, lépj tovább, és keress mást. Ne hagyd magad az orrodnál fogva vezetni.

2012. okt. 9. 17:53
 5/7 anonim ***** válasza:

Nő vagyok, de ilyen őrült dumát nem tudtam volna összehozni, annyi szent. :-))))

Hagyd a francba, a nők sem fekszenek le minden frankó hapsival, csak hogy az önértékelésük rendben legyen - mint ahogy a férfiak sem ezért lépnek félre. Nem is a megcsalás a lényeg, hanem hogy hazudik arról, miért tette. Ez rosszabb, mintha a szemedbe mondaná az igazságot. :-( Vagy ha mégis ezért tette, akkor pszichológiai eset, orvos segíthet rajta, Te viszont biztos nem. Meg az össze-vissza dugás sem. Bocs a puritánságért.

2012. okt. 9. 17:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Az a para, hogy ez nem mese amit leírt. Ő tényleg ilyen. Ott is hagytam, amúgy is csak azt kérdezgette mindig, hogy biztosan szeretem e, meg ha 5 percig nem rá figyeltem akkor az már annak a jele volt, hogy nem. Doki kéne neki, nem baszni össze vissza.
2012. okt. 9. 18:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Nárcisztikus személyiségzavar...
2012. okt. 10. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!