Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a "szeretetörömlányokról". Volt már dolgotok ilyen esettel?
Lehet idiótán hangzik a kérdés csak nem akartam trágár lenni:D Példát is írnék: Van egy pár, fiú+lány, hosszabb ideje együtt vannak. szeretik egymást nagyon. A probléma csak az, hogy a lánynak iszonyúan alacsony az önbecsülése és nem akarja elhinni, hogy a fiú nagyon szereti. Persze néha érzi, főleg ha a fiú kedveskedik neki (vörös rózsa, gyengédség, programok, közös vacsora, ézéki hosszú szeretkezés stb.) de időről időre felveti a fejét a kétely, hogy mivan ha mégsem szeret. És akkor betoppan egy harmadik személy, aki még új, még tud úgy nézni a lányra hogy a szeme előtt van a lila köd (szerelmesen néz) és eszméletlenül le akar vele feküdni. Ezt a pasija is megadja neki, de mivel nem folyamatosan (valljuk be vannak nehéz napok) így a csaj lefekszik ezzel a mássikal mert ő majd biztos szereti.
Bevallom velem megtörtént most az eset, és a barátnőm (még szeretem) ezzel magyarázta meg. Létezik ilyen, tényleg van aki ennyire durván beteg személyiség? És megbocsátható e ilyen esetben a megcsalás? Véleményetek érdekelne. Én nem bocsátottam meg, úgy vagyok vele, hogy aki ilyen mélyen van az nem fog 1-2 hét alatt kijönni belőle és megcsinálja újra. Nekem meg hűséges lány kell. Szerintetek?
Ez agy nagy rakás hiszti!
Te meg egy nagy idióta vagy ha ezt elhiszed!
Megcsalt ember!!!
Neki semmi sem volt elég jó..
CSak megy a melléduma nála...Tuti ott hagynám a francba!
Ez hülyeség. Inkább lerázó szöveg. Megtetszett neki egy másik pasi, téged elhagyott, ennyi.
Én max ezt a szöveget úgy tudom elképzelni, h hagyott maga után egy nyitott kaput, ha a másik pasival mégse menne a dolog, akkor utána így vissza tud jönni hozzád azzal a szöveggel, h "jaj mégsem szeretett, inkább téged szeretlek". Megcsalt, lépj tovább, és keress mást. Ne hagyd magad az orrodnál fogva vezetni.
Nő vagyok, de ilyen őrült dumát nem tudtam volna összehozni, annyi szent. :-))))
Hagyd a francba, a nők sem fekszenek le minden frankó hapsival, csak hogy az önértékelésük rendben legyen - mint ahogy a férfiak sem ezért lépnek félre. Nem is a megcsalás a lényeg, hanem hogy hazudik arról, miért tette. Ez rosszabb, mintha a szemedbe mondaná az igazságot. :-( Vagy ha mégis ezért tette, akkor pszichológiai eset, orvos segíthet rajta, Te viszont biztos nem. Meg az össze-vissza dugás sem. Bocs a puritánságért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!