Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt olyan pasival dolgotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt olyan pasival dolgotok Csajok, akinek még a feneke is szőrös volt? De nagyon!

Figyelt kérdés
Hát én így jártam a pasival,a mellkasa,a keze,végig a combja meg ugye a fenek is TISZTA SZÖR!Ráadásul fekete,sűrű,hát én kész voltam...pfúj!
2010. okt. 18. 13:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Előjátéknak ajánlom a gyantát...

Ha szereted, vagy csak kell neked, akkor fogadd el. Van olyan férfi, aki szőrös!

Ha meg nagyon nem jön be, akkor... sztem te is tudod.

2010. okt. 18. 13:58
 2/15 anonim ***** válasza:
Ha szereted, alfogadod, ha nem, ...
2010. okt. 18. 14:01
 3/15 A kérdező kommentje:
Az oké és rendbe is van én hogy állok hozzá,arra lennék kíváncssi hogy másoknak ez mennyire jön be vagy kevésbé? :)
2010. okt. 18. 14:04
 4/15 anonim ***** válasza:
engem nem zavarna 22L
2010. okt. 18. 14:05
 5/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én egy olyan pasi vagyok aki szó szerint tetőtől talpig szőrös,és nem pihe,hanem dús,erős,fekete és hosszú szőr.Én is utálom és tanúsíthatom,hogy a lányok sem kedvelik.Én szőrtelenítek,bár van aki szerint ez nem férfias,de engem nem érdekel,nekem sokkal jobb így.

2010. okt. 18. 14:09
 6/15 A kérdező kommentje:
És hol szőrtelenítesz utolsó válaszoló?
2010. okt. 18. 14:12
 7/15 anonim ***** válasza:
A barátom tetőtől talpig szőrös, még a feneke is az. Sohasem zavart. Szerintem egyáltalán nem undorító. Ő nem szereti, és egy időben gyantáztatta is magát több helyen, de meggyőztem, hogy felesleges pénz kidobás és szenvedés. Én is szőrösebb vagyok mint egy átlagos lány, de ez meg őt nem zavarja. Persze azért én kordában tartom a dolgokat. Szerintem én egyébként azért vagyok szőr témában elfogadóbb, mert tudom, hogy milyen szenvedés (mind testileg, mind lelkile), ha az embert túlzott szőrnövekedéssel áldja meg az ég. Sosem tennék szemrehányást ezért a barátomnak, vagy fordulnék el tőle. Nem az ő hibája.
2010. okt. 18. 14:13
 8/15 anonim ***** válasza:
Mindenhol.Tudod,nagyon fura volt a gyantázott felsőtest,bozontos lábbal és karral,így inkább mindenhonnan leszedem.
2010. okt. 18. 14:15
 9/15 anonim ***** válasza:
Párom is ilyen . Összejöttünk, rá két hétre megkérdezte, hogy nem e zavar, mert le akarja szedetni. Annyit mondtam ha neki úgy kényelmesebb tegye, viszont nekem nagyon tetszik úgy ahogy van és igenis férfias. Erre azt mondta, szeret :D
2010. okt. 18. 14:40
 10/15 anonim ***** válasza:
Én meg olyan pasi vagyok, aki köldöktől lefelé nagyon szőrös. A mellem, hátam nem az, és a karom is normál. De a lábaimon meg a fenekemen mindent bepótolt az anyatermészet. Mégse akadt még fent rajta senki. Sőt, az izmos, kerek, szőrös kis seggem eddig minden nőnek totál felizgató volt, és nem csak első alkalommal. :D :D :D
2010. okt. 18. 14:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!