Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan pasival dolgotok Csajok, akinek még a feneke is szőrös volt? De nagyon!
A mellszőrzetem tán még nem vetexik Thomas Magnummal, de majdnem. Ahogy sok más helyen is szőrös vagyok.
A képemen és a farkamon borotválkozok. Egyik helyen se teljesen. És a hónaljamat ollóval vágom néha kicsit rövidebbre.
Egyébként az életemben nem volt nő, aki ilyesmin fenn akadt volna. Ja, igen... már mondtam is, hogy miért... mert nőről volt szó, nem pedig (mai) tizenéves divatcsajról, aki elküldi ezért a választottját, a hasonló értékrendekkel megáldott szintén tizenéves "trendi" választottja meg visszatámadja azzal, hogy milyen "fajta" pinája van, hogy az neki nem tetszik.
Mindketten megsértődnek a másikra, hogy a lelkükbe gázolt, aztán tovább állnak és lehet, hogy sose jönnek rá, hogy mennyire gyerekesek, bénák, szerencsétlenek és hlyék.
Bejönni azért nem jön, de úgy nem zavar. Batárom nem is annyira dzsungel, aminek azért örülök :)
"ott" zavar a szőr, meg kicsit a mellkason, hónaljban, de ezek olyan dolgok, hogy nem visszataszító, csak jobb, ha nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!