Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nő megtalálja a párját, ha a nők igényei a férfiak nagyon kis részére igaz?
ébresztő csipkerózsika
1.a nők többségének hülye elvárásai vannak
2.a magyarnőkszépekblabla csak egy önigazoló mítosz, ami arra mutat rá, mennyire beképzeltek. sőt, valójában sokkal több igényes férfi van, mint igényes nő, így "szebbek is". persze ez ízlés kérdése, lehet a többségnek bejön a narancsbőrös löttyedt műmellű szétszoizott mázolt ostoba liba, csaak jelzem, nem mindenkinek...
Az igények azért vannak, hogy legyen miből engedni. S te lehetsz kevésbé sportos, ha olyan szöveged, humorod, egyéniséged stb. van ami elvarázsolja a nőt. Viszont lehetsz bármilyen sportos, atlétatermetű ha a nincs valami amivel megteremted a varázst. Akkor kevés leszel. A külső számít az ismerkedésnél, de csak az első pont. S a külsőd alakíthatod sokkal könnyebben mint az egyéniséged. Mert a stílust nem lehet tanulni az vagy van vagy évek alatt alakítod ki, de olyankor már nehéz.
Ha csak sajnálod magad, hogy nem ugrik az öledbe álmaid nője, akkor nem is fog. Tegyél érte barátom, hogy először magadnak felelj meg, mert akkor üzened azt a külvilágnak, hogy jó pasi vagy.
Ki mondta azt nektek,hogy a magyar nők a legszebbek?Magyarországon kívül sehol sem hallottak ilyesmiről.
Kérdezzétek meg külföldi fórumon melyik országból való nők a legszebbek(lehet olyan is,ahol főként csak európaiak vannak)szinte biztos,hogy kb.a 10. oldalig M.o. fel sem fog merülni,ott is csak azért,mert akadt egy magyar is.
Engem érdekelt ez a téma,ezért figyelek az ilyen beszélgetésekre már évek óta(külföldi ismerősöket is kérdeztem).
Ha a magyar nők híresek valamiről az a parasztság és beképzeltség,életem nagy részét itthon töltöttem mégis több külföldi b.nőm volt mint itthoni.Nem azt mondom,hogy nincsenek jó magyar nők(most is szerelmes vagyok egybe)
Lehet,hogy nem értesz velem egyet de a google a barátod,ha beszélsz valamilyen nyelven keress rá valami ilyesmire,látni fogod,hogy igazam van
5-ösnek igaza van. külföldiektől, külföldön élő magyaroktól is hallok olyat, hogy ukrán lányok, oroszok, lengyelek szebbek.
és olyat is, hogy a magyar lányok könnyen vehetők mindenre, bunkók, ostobák és ribanc0san öltöznek. ez persze igaz a román, ukrán, orosz és hasonló országokra. csak nálunk divat ez a kinézet, lehet, hogy egy német lány átlagosan elhízottabb, de kevésbé mű és ribanc0s mint 1 magyar.
"Amúgy a nők baja ez az egész,a férfiaknak sosem tartozott a szépség a fontos tulajdonságai közé,egész addig amíg belé nem sujkolták mindenkibe a tv-n meg a többi médián keresztül"
a média csak azokkal az ösztönökkel manipulál, amikre vevők vagyunk. és a nők egyik legnagyobb gyengesége a kisebbrendűségi komplexusukból fakadó hiúság. manapság ez a divat, inkább válogatunk és eldobunk embereket, minthogy megtanuljunk elfogadni, szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!