Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nagyobbak a nők igényei...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nagyobbak a nők igényei mint a pasiké?

Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 13:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
nem nagyobb, csak te vagy igénytelen
2013. máj. 1. 13:01
 2/21 anonim ***** válasza:
Mert ez egy kínálati piac.
2013. máj. 1. 13:01
 3/21 anonim ***** válasza:
23%
Mert anyuka a legtöbb lányt úgy neveli, hogy ne szerelmet, hanem eltartót keressen. Jobbat mint az apja!
2013. máj. 1. 13:02
 4/21 anonim ***** válasza:
mert igényesebbek vagyunk;) am meg persze, az álom pasiktól sok az elvárás, nade az úgysem jön össze a legtöbb esetben:/
2013. máj. 1. 13:04
 5/21 anonim ***** válasza:
Mondj igénytelennek, de én annyit várok el egy nőtől, hogy fogadjon el olyannak amilyen vagyok és legyen céltudatos. Eddig az egyik mindig hibádzott.
 6/21 anonim ***** válasza:

Szerintem nekem is viszonylag nagy igényeim vannak,mert kevesen felelnek meg nekem...

Pedig pasi vagyok.

Szóval az is lehet,hogy nem az igények magasak,csak az,amit tudsz nyújtani,az alacsony...

7/21 anonim ***** válasza:
13%

"mert igényesebbek vagyunk"

Nem igényesebbek vagytok, hanem ti eltartót kerestek! Mi férfiak pedig olyat, akit eltarthatunk.

2013. máj. 1. 13:05
 8/21 anonim ***** válasza:
74%

Ez nem így van. csak tudják,hogy a pasiknak mi kell,és miért hajlandóak mindenért!

Erről egy vicc jut eszembe:

Kislány az anyjának mondja:

- Anyu tudom,hogy lesz a kisbaba!

- na hogyan?

- A néni letérdel és beveszi a szájába a fiú fütykösét.

- Nem kislányom igy lesz kocsi,ékszer stb...

2013. máj. 1. 13:09
 9/21 anonim ***** válasza:

Azért, mert ez egy természetes ösztön. Bele van programozva a nőkbe. Az állatvilágban is a nőstény mindig az erősebb, kitartóbb, dominánsabb hímet keresi, aki megvédi, úgymond "eltartja" őt és a kölykeit is.

ENNYI, PONT.

2013. máj. 1. 13:09
 10/21 anonim ***** válasza:
79%
Keres a fene eltartót...
2013. máj. 1. 13:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!