Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az baj egy kapcsolatban ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj egy kapcsolatban ha a párom butának néz?

Figyelt kérdés
Végülis igen, tudom, baj. És nem tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel. Sokszor a fejemhez vágja. Pedig próbálok minél ügyesebb, okosabb lenni minden téren, de nem tudom mit tegyek, szóljak neki hogy nekem ez fáj? Nem sokáig bírom így. Amúgy a szerelem megvan, bizalom, a szex is jó, de ha valami hülyeséget mondok vagy csinálok egyből ,,na ennyi eszed ven nem is te lennél", meg érzem is rajta hogy valamilyen szinten lenéz.Pedig nem érzem magam butának, csak hisztisnek egy kicsit. Mit tegyek? 22/L és több mint 2 éve vagyunk együtt. Ja és ha még valamit számítana ez az infó, iskolázottság szempontjából okosabb vagyok nála.
2009. szept. 27. 17:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ja és még valami...tévedni emberi dolog...különben is a te piád öntötted ki nem az övét...és már miért lenne bunkóság???Amugy ne mondjátok hogy az iskola nem számit!Igenis számit!Nekem például..nagyon!
2009. szept. 27. 17:34
 12/17 anonim ***** válasza:

Hát az hogy kinek mennyi iskolája van nem határozza meg azt, hogy mennyire intelligens. Ismerek olyan embert akinek két diplomája van, de ettől függetlenül sík hülye.(és ez komolyan mondom, nagyon sok hülyeséget képes mondani, ami alap dolog lenne) Nem ez számít.

Az, hogy lenéz már meghatározza a kapcsolatotokat, hiszen egy párkapcsolatban egyenrangú feleknek kellene lenniük, te úgy fogadod el, ahogy ő van és neki is így kellene elfogadnia téged, amilyen te vagy. Nem is értem, hogy miért is vagy vele, vagy miért nem beszéled meg ezt vele. Ha engem lenézne a szerelmem és állandóan azt hangsúlyozná, hogy buta vagyok, én nem viselném el, mert tudom magamról, hogy ez nem igaz. Ha te is tudod magadról, hogy nem igaz, akkor pláne ülj le vele, és mondd el, hogy mi bajod, mert ez rontja a kettőtök közötti viszonyt. Másfelől előbb járjon az agyad, és utána a szád, szokták mondani. Inkább ne mondj semmi olyat, ami lehet, hogy esetleg más szerint butaságra vall. Ez a hangfal dolog meg igen...általában nagy hangtól rezonál, így a körülötte levő dolgok berezegnek, ami által egy-egy könnyebb tárgy életre kelhet. Gondolom azért volt ott a hangfal, mert nem volt jobb helye, nem tudták máshova tenni, vagy a pohár tartó utólag került a hangfal közelébe, és a tulajdonosok sem gondoltak a hangerő ezen tulajdonságára. De ezek annyira minimális dolgok, hogy nem is érdemes velük foglalkozni. Szóval javaslom, hogy próbálj meg rátermettebb lenni, ha szerinted sem vagy az (de más miatt ne tedd) De ha te úgy gondolod, hogy nincs veled probléma ilyen téren, akkor kár a gőzért. (én erre azt mondanám, hogy "megszoksz vagy megszöksz")

2009. szept. 27. 17:39
 13/17 anonim ***** válasza:

"na ennyi eszed van nem is te lennél" Ez a beszólás bunkóság.

Beszéljétek meg. Kérdezd meg, hogy miért mond ilyeneket.

2009. szept. 27. 17:43
 14/17 anonim ***** válasza:
egyszerűen nem tisztel téged. ha neked ez így megfelel akkor tényleg olyan is vagy amilyennek mond, remélem érted.
2009. szept. 27. 18:00
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
2009. szept. 27. 19:03
 16/17 anonim ***** válasza:

Kimondottan nagy baj. Egy párkapcsolat a kölcsönös szereteten, kölcsönös bizalmon és a kölcsönös tiszteleten alapszik. Ahol ez a három nincs meg, abból sok jó nem fog kisülni. Így legfeljebb a "buta liba" szerep marad neked, de ettől sok jót ne remélj, főleg ha komollyá válik a kapcsolat. (Házasság után főleg ne remélj jókat.)

Ha nem fog ezen változtatni, hiába 2 éve jártok, nem érdemes folytatnod. Persze te tudod, az életét mindenki úgy szúrja el, ahogy akarja. Csak akkor ne sírj, ha rossz lesz a házasságod...

2009. szept. 28. 02:53
 17/17 anonim ***** válasza:

Párom is ilyen VOLT...

aztán szépen (néha brutálisabban) ráébresztettem arra,hogy vegyen vissza magábol,mert nem tűröm el,ha hülyének néz...

hasonlo mod szologatott be,ha vmit elrontottam...

aztán rájöttem mi az oka...az exbarátnője mondjuk ugy nem volt valami okos (8 általánosa volt talán)...én meg lassan államvizsgázok,műszaki diplomám lesz...és zavarta hogy elég sokmindenhez értek,amihez "egy lánynak nem illik":D

azota megneveltem,sőt,a másoddiplomájához nagyrészt én segitek

deritsd ki miért ilyen,aztán változtass rajta ha látod értelmét

(válaszolóknak meg üzenem,nemkell mindig azzal kezdeni,h dobd ki,keress jobbat)

22/L

2009. szept. 28. 07:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!