Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az baj egy kapcsolatban ha a párom butának néz?
Figyelt kérdés
Végülis igen, tudom, baj. És nem tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel. Sokszor a fejemhez vágja. Pedig próbálok minél ügyesebb, okosabb lenni minden téren, de nem tudom mit tegyek, szóljak neki hogy nekem ez fáj? Nem sokáig bírom így. Amúgy a szerelem megvan, bizalom, a szex is jó, de ha valami hülyeséget mondok vagy csinálok egyből ,,na ennyi eszed ven nem is te lennél", meg érzem is rajta hogy valamilyen szinten lenéz.Pedig nem érzem magam butának, csak hisztisnek egy kicsit. Mit tegyek? 22/L és több mint 2 éve vagyunk együtt. Ja és ha még valamit számítana ez az infó, iskolázottság szempontjából okosabb vagyok nála.2009. szept. 27. 17:18
1/17 anonim válasza:
Mindenképpen baj, mert nem tisztelt téged, a kölcsönös tisztelet pedig nagyon fontos minden kapcsolatban. Szerelmes férfi nem mond ilyet a párjáról. Sajnálom, de szerintem téged nem szeret a párod.
2/17 anonim válasza:
Tök mind1 milyen iskolád van, ahhoz nem kell sok ész.
Ha néha előfordul, hogy valami hülyeséget mondassz és akkor beszól az gáz, de ha mindíg hülyeségeket mondassz mint Kelly a rém rendesből, akkor érthető, h unja már.
Milyen dolgokban szólt be, miket mondtál?
3/17 A kérdező kommentje:
Tegnap egy szórakozóhelyen voltunk. Ittam az italomat, közebn letettem néha egy polcra ami azért van odatéve, hogy állsz és közben iszogatsz és leteszed a piát. De a polcon hangfal is volt. Egyszer csak az ölembe pottyant az italom. Utólag jöttem rá, a hangrezgéstől. De akkor minek van ott a hangfal??? Vagy én voltam a hülye? Na ekkor is beszólt hogy ,,ez vagy te, ennyi eszed van"!
2009. szept. 27. 17:25
4/17 anonim válasza:
Beszéld meg vele!! Már 2 éve így megy?
Amúgy szerintem mindenki másba jó, mivel az érdeklődés is más. Minden nő beszél sokszor hülyeségeket, de ettől még nem jeleni azt, hogy tényleg hülye lenne. Kapcsolatban a lenézés fura dolog nekem, nem tudom hová tenni.
5/17 A kérdező kommentje:
Nem 2 éve, kb fél éve. Vélemény a piás dologról?
2009. szept. 27. 17:27
6/17 anonim válasza:
Nem kellett volna odatenni, de azért ez már bunkóság.
8/17 anonim válasza:
Talán az zavarja hogy több iskolád van ...lassan belenyugszik ne aggodj..te csak mosolyogj rá ha ilyeneket mond!
9/17 anonim válasza:
ha tényleg okosabb vagy nála, akkor csak azért mondja, mert a férfiak szeretik azt hinni hogy ők az okosabbak, és zavarja, ha nem így van.
10/17 anonim válasza:
Baj! Nem így kellene hozzáállni ehhez, ha a lány "butácska" is egy kicsit nem lehülyézni, hanem szépen elmagyarázni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!