Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ido utan tudtatok megnyilni annyira hogy a pasi lakasan elmenjetek wcre?
Nálam ez is egy gátlás a sok közl, hogy miért nem akarok párkapcsolatban élni egy nővel sem. Ez a közös Wc-zés egy ritka kellemetlen dolog. Bár igaz , én kétnaponta kb. órára pontosan szarok fürdés előtt, de akkor is ha egy fedél alatt élnénk és is égőnek érezném. Ugyanúgy ahogy anyám amikor kijön a szarószékről, érzem a bűzt, elég kiábrándító. Meg a morcogós fingások is ,egy borzalom. Én azonnal kiábrándulnék. Ahogy én is naponta harmincat fingok ,és rühellem. Ez van.
CSak szexre jó összejönni, és akkor nincs gond. Együtt nem élnék senkivel. mErt akkro előkerülnek az undorító jelenetek is /szarás, fingás/ A kislány dugulásig szarja a wc-t :D
szerintem nem normális aki ilyen miatt képes kiábrándulni a párjából. utolsó szerintem menj pszichológushoz mert ritka elcseszett gondolkodásod van...
az, hogy kicsit ciki még megértem de ilyen nincs hogy majd emiatt kiábrándulok a másikból... ott valami rohadt nagy gebasz van...
Hát nálunk külön van a wc a fürdőtől úgyhogy nincs ebből gondunk. ja és van a budinak ablaka is :D
wc illatosítót frissitőt is ismerjük szóval ha büdi van "intézkedünk". Egyikünk sem csinál ebből problémát. Felnőtt emberek vagyunk nem szégyenlős tinik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!