Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi ido utan tudtatok megnyilni annyira hogy a pasi lakasan elmenjetek wcre?
istenem :D
de akkor hogy oldod meg? elsietsz tőle? ez gáz.
Testvéremnél is hasonló a helyzet. Szégyell elmenni nagy dolgát elvégezni. Fél hogy furcsa hangokat ad ki, és szégyenteljesnek érzi.
Magadban kell elrendezned. Meg kell győznöd magad, hogy ez egy természetes dolog. Közben lehet jönnek bélgázok, vagy furcsa hangot adsz ki, de ez természetes. Magadban pszichológiailag kell elrendezned.
Jó hülye vagy, már ne is haragudj:D
De majd lesz egy jó kis bélcsavarodásod, az talán helyretesz.
Hogy stílszerű legyek: ki nem szarja le, hogy milyen büdös lesz a WC-ben?:D
Ez egyebkent eleg gyakori problema. Volt mar tobb kerdes is a temaban, igaz arra normalisabb valaszok erkeztek.
Szerintem a kapcsolattol fugg. En 6 honapig voltam egyutt a legutobbi baratommal, es nem mentem el nala soha wc-re... Igaz az a kapcsolat nem is volt jo, o nem szeretett igazan, ezt az elejetol lattam, es megis vele maradtam, hulye voltam.
Es ez a wc-re menes is ennek a jele volt. Nem tudtam megnyilni igazan, nem volt jo a kapcsolatunk, szorongtam, feltem belulrol- tehat nem mentem wc-re sem. Elotte es utana mentem, kibirhato teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!