Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfit hogy lehet elcsábítani?
Figyelt kérdés
Egyértelmű utalásokat tesz rá,hogy tetszem neki,lépjek én?2013. ápr. 26. 21:58
1/13 anonim válasza:
sehogy azért nős mert azt a nőt szereti akivel együtt van nem pedig téged :D
ha mégis eltudod akkor meg valószínű mindenkivel összefekszik de ezek kevesebben vannak :D
sok sikert :D
2/13 anonim válasza:
Egyértelmű utalásokat tesz rá,hogy tetszem neki,lépjek én?-Nehogymár némi utalás miatt tönkretegyél egy házasságot! Lépj, de ne nős férfi felé!
4/13 anonim válasza:
Majd ha férjed lesz, szívból kívánom, hogy egy hozzád hasonló b*szatlan ordas k*rva tegye tönkre a házasságod! Nem érzed gáznak, hogy neked csak másé kell? Hol voltál mikor agyat és gerincet osztogattak?
5/13 anonim válasza:
Lépj hát! Ki a tökömet érdekli manapság a házasság, az csak egy ősi rituális, már nem is divat. A hormonok azok hormonok, és azok is maradnak örökre, nem évülnek el soha. Tedd amit tenned kell, te kis tüzes démon :) 23/F
6/13 anonim válasza:
Elektra Natchios: ilyen nem létezik, hogy valakinek elvenni/elszeretni a férjét, egy férfi aki szereti a feleségét és komolyan gondolja a házasságot, nem fog félrelépni, bárki csábítja. miért kell ilyenkor mindig a nőt hibáztatja, hogy jaj mekkora k*urva elvette a férjét? ilyen nem létezik!ha a kérdezőnek tényleg sikerülne 'lenyúlnia' a férjet, azzal SZÍVESSÉGET tenne a feleségnek, megszabadítaná egy férfitől aki amúgy sem érdemli meg őt.
7/13 A kérdező kommentje:
Ha végül el tudom venni tőle,sosem volt az övé.....
Amúgy nem magyarázkodni akarok,de ismerősök szerint amúgy is romokban a házasságuk....utalásokat úgy értem,hogy pl az egyik közös ismerősöm szerint folyton rólam kérdezősködik,illetve szerinte nagyon tetszem neki....
2013. ápr. 26. 22:56
8/13 anonim válasza:
A fiatalabb nőket mindig nagyobb előnyben részesítik!
9/13 anonim válasza:
Ülj az ölébe, szoknyában és sugd a fülébe, hogy nincs rajtad bugyi, miközben a melleidet a szájába nyomod!
10/13 anonim válasza:
Ha romokban a házasságuk, akkor váljanak el, és azután utalgasson neked hogy tetszel! Micsoda féreg ez is. Szerintem a kérdező emberére lelt.. "elcsábítani egy nős férfit" cccöh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!