Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nős férfit hogy lehet elcsábít...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nős férfit hogy lehet elcsábítani?

Figyelt kérdés
Egyértelmű utalásokat tesz rá,hogy tetszem neki,lépjek én?

2013. ápr. 26. 21:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
majd én inkább megk*rlak!
2013. máj. 16. 22:51
 12/13 anonim ***** válasza:
45%

Nős férfival SOHA DE SOHA !!!!!!!!!!!!

én aztán csak tudom, sajnos

akármennyi szerelmet is adhat, a végén csak a fájdalom marad és nagyon nagyon nagyon ritka kell hogy legyen, hogy elváljon... azt hiszed nálad más lesz, de nem..

Bocsi, csak én ezt megjártam és figyelmeztetni akartalak, kérlek hallgass rám és felejtsd el, akármilyen nehéz is MOST elfelejteni azt hogy hm mi lenne ha... annál EZERMILLIÓSZOR nehezebb lesz elfelejteni ha már évek óta tartó zsákutca-kapcsolatot próbálsz lezárni.

Tényleg csak segíteni akarok, én végigjártam minden lépést gyakorlatilag és úgy mondom.!!!

2014. aug. 10. 01:16
 13/13 (Z) ***** válasza:
100%
Azok a nők, akik nem képesek apasijukról lemondani, tényleg szeretik őket, vagy csak a végtelen önzésük mutatkozik meg? Nem kellene ennyire mindent a szexuális kapcsolatnak alárendelni, ráadásul most egy házassági papír miatt? Tiszta középkor ...
2015. jan. 10. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!