Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem cikinek kimondani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem cikinek kimondani, hogy 23 éves pasi vagyok aki bnőt keres? Miért hurrog le mindenki, telített a "piac"?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 27. 01:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Telített a piac? Hátmég csütörtökön, mikor mindenki viszi a motyóját!
2013. ápr. 27. 01:52
 2/9 anonim ***** válasza:
Ja, túl sok a 23 éves szűz balhere, aki barátnőt keres.
2013. ápr. 27. 01:52
 3/9 anonim ***** válasza:

én 23 éves pesti srác vagyok és szűz. Rohadtul nem volt merszem fél éve még csajokkal ismerkedni egyrész mert nem vagyo kvalami társasági ember, másrészt lányokat valahogy felsőbbrendűbbnek képzelem ezért elvárásokat táplálok magammal szemben. Ez persze csökkent, mivel fél év alatt most fogok hétvégén randizni a 5. lánnyal az életemben, és már egy 2 hetes kapcsolaton is túl vagyok, még most télről.

Szerintem ha azt állítod te képtelen vagy barátnőd találni magadnak akkor hazudsz.

3 dologra ügyelj: indulj el, ne add fel, és ne légy gyáva.

2013. ápr. 27. 02:00
 4/9 anonim ***** válasza:

Azért érzed cikinek és azért hurrog le mindenki, mert te vagy az egyetlen társkereső a GYIK-on.

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=t%E1rskeres%..

2013. ápr. 27. 02:54
 5/9 anonim ***** válasza:

Azért, mert azt gondolod, hogy ez nem természetes. Talán azt is gondolod, hogy akinek van barátnője, az teljesít, akinek meg nincs az esetleg béna. Lehet, hogy a nők birtoklásához kötöd a saját önértékelésedet. Ha így van, javaslom változtass ezen gyökeresen. Kösd az önértékelésedet ahhoz, hogy a helyes dolgot teszed, amikor eljön az ideje! Ezt senki nem veheti el tőled, és csak egyre erősödni fogsz.

Ilyen nincsen, hogy telített a piac. Egyrészt jobban válaszd meg a barátaidat! Kerülj mindenkit, aki megpróbál lehúzni. Lúzerek, akik maguknak köszönhetik, hogy nem érték el céljaikat, de ezzel képtelenek szembenézni. Inkább rá akarják erőltetni a saját korlátaikat mindenki másra. Hátha akkor igazuk lesz.

A piac akkora, hogy egy egész élet sem elég, hogy kihasználd. Akárhol és akármikor tudsz nőt keríteni.

2013. ápr. 27. 02:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Én 3 évvel vagyok idősebb nálad, és én is párt keresek. Csak az a baj, hogy olyan ronda vagyok, hogy ebből soha nem lesz semmi.
2013. ápr. 27. 07:33
 7/9 anonim ***** válasza:
Én meg 24 éves pasi vagyok ki nem keres barátnőt,nem azért mert van, hanem azért mert nem kell egy idő és pénzrabló púp a hátamra. És magasról lesz@rom hogy ezt a véleményemet ki minek tekinti!
2013. ápr. 27. 11:47
 8/9 anonim ***** válasza:

Srácok 3. vagyok, én fél évvel ezelőtt kajak nem kerestem pár, mert magamra gondoltam és egyből beugrott hogy: "Áhhá én egy gigantikus lúzer vagyok, ugyan kinek kellenék, mindenki halálra unná magát mellettem.

DE, a csajok akikkel randiztam értelmesek, okosak voltak, és közülük 2 már a barátom és nem 1 tanáccsal gazdagítottak, és nem 1 élettapasztalatot szereztem. El kell indulni, úgy, hogy csalódás több mint valószínű hogy fog érni! Főleg, ha nincs önbizalmad, se tapasztalatod.

Továbbra is úgy érzem, megéri önmagam adni, ha nem adnám, az egyrészt visszaköszönne a lelkiismeretem által. Én ilyen vagyok.

Ha barátnőt keresel, tedd, engedd el magad, hagyd őt beszélni ÉS figyelj, légy aktív. Ha 1. randi után kedvesen telefonál v. chaten ír neked, akkor így is úgy is nyert ügyed van, és sínen vagy.

De ha bármi rosszul alakulna egy lánnyal, ne kérj max 2. esélyt. Mert akkor eldobod minden önbecsülésed, méltóságod, ami a nő szemében már-már taszító lehet.

Ennél többet nem tudok mondani... Hajrá!

2013. ápr. 28. 10:01
 9/9 acelsziv ***** válasza:

Kedves kérdező: igazad van... A világon jelenleg eggyel kevesebb nő van, mint férfi. Neked pont nem jutott...

Nehogy komolyan vedd már :D :D :D Majd találsz valakit.

Zsák a foltját mindig megtalálja.

2013. ápr. 30. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!