Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik olyan, hogy egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy egy pasi irigy egy nőre? Itt a külsőre gondolok.

Figyelt kérdés
Pár hónapja ismerkedtünk meg,nem vagyunk egyfolytában együtt,bizonyos körülmények közre játszanak,de nem is ez a lényeg.Együtt is vagyunk és nem is.Én vagyok a csaj,és úgy vettem észre,hogy a srác sok mindenben lekezdett utánozni engem.Ami alap esetben nem is lenne baj,hízelgő számomra,de saját egyénisége nem igazán van.Szolizni szoktam,most már ő is,és azon versenyez,hogy ki a barnább.Vagy kinek laposabb a hasa,mert mindketten edzünk,csak külön külön,mert nem tudunk gyakran találkozni.Akkor évekig nem hordott napszemüveget,mert nem szereti,most már hordja.Lehet másoknak ez kicsinyes "problémának" tűnik,de nekem ez a sok sok kis apróság egyre inkább feltűnik,és érdekelne,hogy szerintetek mi ez?Mitől ilyen?Miért?Megköszönöm a normális válaszokat!

2013. ápr. 26. 14:42
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem, nem akarok nagy csöcsöket.

27/F

2013. ápr. 26. 14:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ami tetszik neki benned, azt ő is ellesi. nem vészes ez, lehet kicsit majmolós, de nem irigységből.
2013. ápr. 26. 14:50
 3/10 anonim ***** válasza:

félreérted :)

nem irigy, de vannak olyan szituációk, amikor a fiatal pár csiszolódik egymáshoz; bizonyos dolgokat eltanulnak, ellesnek egymástól. Ez a helyzet. idővel lehet, hogy neked is kell majd valami: egy megoldás, rutin, gondolatmenet, stb.. amin Ő rutinosabb, jártasabb. Ekkor az ő szisztematikáját választod: az ő sémájára csinálod a dolgaid annak érdekében, hogy megoldódjon a bajod. Pl.: Ruhai ízlés, vagy kajafőzés, stb, stb.. végtelen sok ilyen van.

2013. ápr. 26. 14:52
 4/10 anonim ***** válasza:
Végre egy érdekes kérdés. Ahogy Dr. House mondta a hatos a hatossal, a kilences a kilencessel szokott összeállni, egy két kivételes esetben egy szám ide-oda előfordul, de a nyagy különbség szétviszi a kapcsolatot. Azt hogy te mennyivel vagy jobb nőben mint ő fasziban te tudod eldönteni, de a lényeg, hogy valamiért nagyon igazodni akar hozzád. Vagy valamilyen komplexusa van vagy esetleg az exeidhez méri magát és azokkal szemben kompenzál. (de az is lehet, hogy szimplán egy majom)
2013. ápr. 26. 14:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Miért ne. Az én barátnőm is elkezdett gördeszkázni, mikor megtudta, hogy én szoktam. Nincs ebben semmi rossz, sőt, tök jó, hogy érdeklődik a dolgaim iránt és tudunk együtt is menni, tanítgathatom.. addig örülj szerintem, amíg érdeklődik a párod a dolgaid iránt.
2013. ápr. 26. 14:56
 6/10 A kérdező kommentje:

4: Te elég jól kapizsgálod a dolgokat.Hasonló dolgokra gondoltam én is,bevallom.Itt nem arról van szó,ahogyan a többiek írják,hogy csiszolódni kell és tetszenek a másik dolgai.Volt már nem egy hosszú kapcsolatom,tudom,hogy ez nem ugyanaz,amikről a többiek beszélnek.Egy exemet látta képen,aki előtte volt,ő kérte,hogy mutassam meg.És azt mondta rá,hogy képes voltam ilyen pasit elhagyni?

Üdítőt azt isszuk,amit én szeretek,kaja is mindig csak az van,rágóban is azt eszi,amilyet én.Ne értsetek félre, nekem ez mind imponál,de mégis különös,nem gondoljátok?

2013. ápr. 26. 15:17
 7/10 anonim ***** válasza:

Magánvélemény, de szerintem az ilyen az egy kis búza. Kinek barnább a bőre, meg kinek laposabb a hasa, te jó ég. Legközelebb mi lesz, ki bírja tovább pakolni a másikat?

Ha meg "egyénisége nem igazán van", akkor miért vagy vele egyáltalán?

2013. ápr. 26. 15:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Na, akkor megérte 5 félév pszichológiát hallgatni... Nem akarok vészharangot kongatni, de valahogyan azért meg kell erősödnie az énképének, mert középtávon is már sok gond lehet ebből.
2013. ápr. 26. 15:22
 9/10 A kérdező kommentje:
Mint írtam is,hogy azt nem lehet kijelenteni,hogy együtt vagyunk.Az első időkben ezek a dolgai nem voltak,vagy legalábbis nem jött elő ennyire töményen.Úgy tűnt,hogy eléggé határozott és stílusa is van,mert nekem az ilyen pasik jönnek be.Határozottsággal sem lenne gond,ha nem pont azokban a dolgokban lenne az,ami nem túl előnyös.Nézeteltéréskor is ha mondok valamit,akkor később ugyanúgy ugyanazt a mondatot visszamondja azzal a magyarázattal,hogy mert én is így,akkor ő is.Én meg már nem is emlékszem,hogy miről volt szó teljesen.:)Számomra a szex fontos dolog,és abban minden a lehető legjobb,nem is kívánhatnék jobbat.De nem szexkapcsolatban vagyunk,ahogyan egy párként sem.Ezért szeretnék rá magyarázatot és megoldást találni,mert hátha kiküszöbölhető még most,hogy nem vagyunk egy pár.
2013. ápr. 26. 15:42
 10/10 anonim ***** válasza:
Szóval szexeltek, összeöltöztök, de nem jártok. Ahhhhhha. Komoly erkölcseid lehetnek :]
2013. ápr. 26. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!