Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fog tartani a kapcsolatunk? Ha én mint nő 31 éves vagyok a szerelmem 19. Itt arra gondolok Ő egy nagyon kivánatos pasi és még nem élte ki magát. Mindennap kellően meggyőz hogy fülig szerelmes belém és ez sokáig is fog tartani. Na de meddig?
Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 23:32
1/11 anonim válasza:
Nemsokáig szerintem ez elég beteges már.....
3/11 anonim válasza:
en imadnam ha egy ilyen idos csajszim lenne ne aggodj
4/11 anonim válasza:
Én nem kételkednék benne a helyedben ha biztosit róla hogy szeret felesleges azzal agyonütni az együtt töltött idöt hogy ezen agyalsz,Bizz benne.De felnött emberhez méltóan tudnod kell hogy elöbb-utóbb felbukkannak a problémák amik a korkülnbség miatt adódnak majd.Lesznek hidd el!gyerek,szülök,társadalom,korabeli fiatal lányok..A kapcsolatotok nem fogja tul élni ezt csak akkor ha mindketten elhatározzátok hogy nem hagyjátok.Beszéljetek minden problémáról és közösen próbáljátok megoldani.Standard esetben max 1-2 évet jósolok
5/11 anonim válasza:
19 éves..ne reménykedj sok jóban.Egy ennyi idős fiú még gyerek,szellemileg és érzelmileg is.Ne építs rá,ha nem akarsz nagyot csalódni.
6/11 anonim válasza:
"Még nem élte ki magát"Látod a lényeget :)A mindennapi meggyőzésed a szerelméről a szex?Ha igen,hát én téged nagyon sajnállak :(
7/11 anonim válasza:
Ne feledd hogy a húsz évesek nem élték ki magukat és csak a sexen, pián és a minden napos bulizáson jár az eszük. Bár vannak ilyenek 30 felett is de azokon meg is látszik hogy ott is ragadtak mert tízen éves lányokat kúrogatnak
8/11 anonim válasza:
Ne aggódj,én is az idősebb csajokért vagyok oda,ha találok egy nagyon csinos,szép 30-as 40-es nőt tuti maradnék mellette amíg jól érezzük magunkat
22F
9/11 anonim válasza:
Uccsó vok.Szal az a lényeg,hogy legyél kívánatos mindig,és igényes,és ha megkap tőled mindent akkor miér keresne mást.A mai korombeli csajok nem igazán csajosak,ráadásul el vannak hízva és bunkók is.
Ez nem jelent neked veszélyt
10/11 anonim válasza:
31 éves egészséges gondolkodású nőnek, kétlem, hogy egy 19 éves fiú a jó (de talán, mivel nem élte ki magát, még csak nem is jó) szexen kívül? Vagy te magad sem vagy abban biztos, hogy mit akarsz? Mindenesetre gratulálok ahhoz, hogy egyáltalán ilyesmi megfordult a fejedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!