Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményeket kérek. Mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Majdnem 3éve vagyunk együtt a párommal,de még semmi sem történt közöttünk! Mit gondoltok erről?2013. ápr. 26. 23:03
11/18 A kérdező kommentje:
Nem lehet mindenki olyan,mint Te! :)
2013. ápr. 26. 23:18
12/18 Beviz Elek válasza:
De ez màr beteges. Nincs valami gondja? Amikor ràbuksz az meg simà megy?
Okè hogy nem lehet mindenki ilyen, de hàt na....
13/18 A kérdező kommentje:
Nem tudok róla,hogy valami gondja lenne...
2013. ápr. 26. 23:25
14/18 Beviz Elek válasza:
Akkor passz... nem èrtem ès tanàcsot sem tudok adni. Esetleg... beszèld meg vele. Kèrdezz rà, hogy ez mègis mi akar lenni.
Hogyhogy ennyi ideig bìrod?
15/18 A kérdező kommentje:
Mert még nem voltam senkivel....
2013. ápr. 26. 23:29
16/18 Beviz Elek válasza:
Ja hàt az màs... bàr akkor sem èrtem. Könnyebb ùgy, de règ együtt vagytok, együtt alszotok nèha gondolom...
Èn a helyedben ràkèrdeznèk, hogy mi lesz màr.
17/18 A kérdező kommentje:
:) Köszi a segítségedet!
2013. ápr. 26. 23:33
18/18 anonim válasza:
Ha a kérdés: True
Akkor a sajnálatom is: True
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!