Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok? Nehéz kérdés. Kultúrált véleményeket kérnék. Köszönöm.
25 éves fiú,és 16 éves lány között,működne-e a kapcsolat?
Most,vegyük úgy,hogy a fiúnak is tetszik a lány,a lánynak is a fiú..Csak,hát a korkülönbség miatt a fiú inkább nem lép.:/
De,amúgy elvannak,bírják egymást,a fiú tud a lánnyal beszélgetni,hiába fiatalabb 9 évvel..
Kultúrált véleményeket kérek!! Köszi.
:)
És meddig voltak együtt?Vagy mióta vannak együtt?:D
Szüleim közt is ennyi van. '74-ben házasodtak.
(és term. együtt vannak)
A kérdés az hogy ehhez mit szólnak a lány szülei.
Ha régóta ismerik a fiút mert pl a szülők jó barátok vagy szomszéd már 15 éve és tudják róla hogy rendes(már ha az) akkor nincs okuk ellenezni de egy 16 éve lány kapcsolatába beleszólnak rendesen a szülők.
Szia!
Én 16 voltam, barátom pedig 24 amikor megismerkedtünk. Azóta is együtt vagyunk, már 4.5 éve!! Jól működik a dolog, nagyon szeretjük egymást! 9 év sem sokat változtat, bár attól is függ hogy milyen szellemi szinten van a leányzó... ha jól elvagytok akkor miért ne???
Helló.
Mindenkinek köszi a választ.(:
Engem,igen a szüleim miatt aggaszt a korkülönbség..Meg,hogy a fiú ismerősei miatt.:S (Am még nem jöttünk össze,csak így felvetődött bennem,mert mindenki mondja,hogy odavan értem..xD de sztem csak elvagyunk és tényleg ennyi..:D meg,én még nem vok 16..)
Mert megkérdeznék,hogy na hány éves is a bnőd??háát,15..És lehet kicikiznék..:/ jó,persze nem hiszem,hogy sokat foglalkozna velük,de egy idő után kellemetlen..meg kicsit azért,az a majdnem 10 év korkülönbség nekem is piszkálja a szemem..ha mondjuk,én 17 lennék már,akk nem lenne annyira gáz..De,így neki,talán.:/
Persze,ha annyira összeszeretnék majd jönni vele,nem lenne kizáró ok a kor.Sztem amm természetes,hogy kicsit zavar a korkülönbség..:):S Nem tudom,mások hogy vannak vele..
Szétb.sznád a fejét??Meg is kapnék,ha a gyereked lennék??:S Te teljesen normális vagy??:S Egy igazi állat vagy..:| És honnan veszed,hogy gyerekes? Meg szó sem volt olyasmiről,hogy összejövünk.:// Csak mondogatták,hogy bír engem,én is biztos őt.. És ennyi.
Meg,szerelemben nem pont a kor számít..:S (Jó,azért néha igen..pl. 13 és 22 éves között sztem..)
Amúgy,szövegértést gyakorolhatnál!! Írtam,hogy kúlturált véleményeket várok!!
Ja,és ha nem lennének tiszták a szándékai,akkor gondolom kért volna már találkozót kettesben meg ilyenek..-.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!