Van egy 23 éves ismerősöm (férfi) Ő úgy véli, hogy az teljesen normális, hogy ha ő 13 éves lányokkal jár. Nos én az ellenkezőjét gondolom sőt (?! ). Véleményeket kérek. Ti mit gondoltok erről?
Még ha ilyen 16-18 év körüliekkel járna, netán 15 évessel arra még azt mondom hogy elmegy, mert 14 éves kortól már nem számít megrontásnak ha a belegyezésével fekszik le vele, de egy 13 évesnél bármilyen esetben annak számít az hogy ő már nagykorú az csak plusz olaj a tűzre.
Én azt mondom hogy nem normális. a 13 éves lány még nagyon gyerek, szinte semmit nem csinálhatna vele, még a 16-17 éveseknél is neccesebb a dolog de abba már nincs törvénysértés ha a belegyezésével feküdne le vele.
Bár én még csak 21 vagyok, de azért nem kezdenék ki 16 éven aluli lányokkal, lehet vannak köztük nagyon komolyak, de ők még nagyon fiatalok és még inkább a komolytalanság az ami előjöhet, mert mindenkinél megesik ez néha szerintem.
Ez nem normális amit az ismerősöd gondol, én azért megmondanám neki hogy sürgősen felejtse el és inkább ismerkedjen 18 évesekkel ha annyira fiatallal akar.
Kérdezzük meg a rendőrséget. Kiskorúak megrontásáért való büntetés (még ha a lány benne is van) Bünteti a törvény.
Börtönbe lesz ideje gondolkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!